Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abe sadece bendeki sorun arka plan xara3d6 yazilari cikiyo tek onu resmli bana solesen yatreli mumkunse sana zahmet cok tesekurler iso abemm
ben programı kurdugumda hatırladıgım kadarıyla arkada golge vardı bazı ince ayarlarını yaptım arka planda reklam raslamadım program kurulusunda mı hata yoksa programmı degisik onu cözemedim isimleri aynı bendeki programla tıpa tıp serdar keske daha baska yardımcı olabilsem inan üzgünüm suda bi gercek programı kullanmak için biraz pc bilmek gerekiyor yazı yazsan bile ufak bi ayarından pc alamıyorsun hicbir hatada görunmuyor ama attıgın zaman pc direk kapatabiliyor yani bu tur bile hata veriyor normalde yazıda en ufak hata göremiyorsun demek isdedim çok ince ayarlı bisi saygılar derdar üzgünüm
SELAM ISO KARDES BANADA DEGİSİK KAREKTERLERDE

AGLIKCI28 . YAZARMISINIZ
SİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM.
isom abiiii Genc Fm hosgeldiniz Dj ߀RF!N yazarsan çok sevinirimm ellerin dert görmesinnnn :a176:
oyyyyy sahidende hepsi cokkk cokkkk güzel olmus isommm tsklerrrr ellerine saglikkk ugur isilak -muammayi hakettin

))) :sevgi: :thanks: hadi 5-10 tanede benden olsun :harika:
gelecem dinlemeye hazırlaa hehhe
slm usta hellal olsun bi de bana bi seyler yaparsaniz sevinirim mesela
Dj meteliksiz
dj firtina
dj tek yurek
dj tek yurekli kizi
dj hayalci
simdiden tesekurler usta
mrblar srica etsem bize de " dj ela , dj bela , dj nisa , dj beyza , ve aşkkolik fm " yazabilir misiniz ? simdiden çok teşekkür ederimm
ellerinize yüreğinize saglık.çok güzel yapıyorsunuz .teşekkür ederim.
abim emegine saglık çok tesekkür ederim hemen yazmıssın sasdırdım walla süpersin :flex:
hayirli geceler abi
Dj Hugo
Radyo cukurca
Kütahya-Domanic
renkler fark etmez yaptiklarin cok güzel sade ayyildizlida yaparmisin bir kac cesit gecenlerdede istemistim cok güzel yapiyorsun dayanamdim birdaha istegim dedim simdiden ellerine saglik hakkini helal et emegin ve bizler icin zaman ayirdigin icin
ayyıldızlı hangisi omu anlayamadım birinci sayfadan bana numarasını soylersen tam isdedigini yaparız birinci sayfadan begendiginin onunde numara var ok
SELAM ISOM ABI BEN SENDEN XARA3D6 PROGRAMINI INDIRDIGIN SITENIN ADRESINI ISTICEKTIM VE BUGUNE KADAR BANA YAPTIGIN TÜM GIFLER ICIN ÇOK TEŞEKKUR EDERIM ABI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...
DJ_SERDARRRRRRRR AYNI SORUN BENDEDE VAR YAZILARIN ARKDASINDA DEMO YAZISI ÇIKIYOR OLMUYOR EGER SEN DÜZELTE BİLİRSSEN BANADA HABER VER OLURMU ARKDAŞIM..