Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yayından sürekli düşüyorum
3 gündür yayın aldığımda sorun yaşıyorum...yayından düşüyorum hemen...
nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olna varsa paylaşırsa sevinirim...şimdiden teşekkürler... :x
özlemsin,
Bilgiyi daha acık sunarsan daha acık cvp alabilirsin
Mesela ekran ve hata rapaporunu suna bilirsin
(bu sorunu bende sürekli yaşıyorum herşey gayet güzel yayın devam ederken biri çıktığı anda bende düşüyorum sürekli oluyor ama bu ve çaresini bulamadım modemden diyenler var ama bu böylemi devam edicek sürekli bir diğer sorunda düşüldükten sonra açtığımda girilemiyor da radyoya bir süre sonra düzeliyor ama
( teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden
sayfa tamamen kapanıyor ve yayın açık görünüyor tekrar yayını almak için pc yi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum...
bende durum gayet normaldi 3 gündür bu sorunu yaşıyorum biri yayınd :ne?: an çıktıgında falan degil aniden yayın sayfası kapanıyor...tekrar almak istedigimde yayın açık görünüyor...pc yi aç kapa yapınca yayını alabiliyorum...
özlemsin,
yayından düşmeniz tamamen sizin sizin kullandığınız temadan veya şarkılardaki türkçe karakterlerden, f5 sürümünde oluşan hatadan explorer kaynaklı hatadan veya bilgisayarınızdan kaynaklanan problemden olabilir
ikinci probleminiz radyoya hemen giremeyişinizin sebebi ise
burda açıklaması var
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=179682#179682
beratcan alakanıza teşekkürler...