Zitat von »"haylaz6019"«
merhaba isom kolay gelsin bana
HAYLAZ FM
SU PERİSİ
HAYLAZ MEMO
MISAFIRLER
bunları farklı şekilde yazarsan sevinirim isom emegine yürelige saglik birde sana soru sorucam bu yazıları hangi programda yazıyorsun acaba...?

Zitat von »"güness"«
TSK EDERM ABIM ELLERINE SAGLIK
))
)
Zitat von »"k.durman"«
slm ısom kardeşim bi ricam daha olacak senden
dj_boncuk_gözlüm
misafirlerimiz yazarmisin çeşit çeşit tşkrler şimdikten sagol kardeşim

Zitat von »"sinem_06"«
selam isom yazı istemistim arkadaslara ve bana tske derim arkadaslarınıkı olmud ellerine saglık arada benimki kaybolmus ben basında dj olmadan sadece eda olarak rica edcem birkac renk tsk ederim hoscakal

Zitat von »"mutre"«
slm yaz bu yazıları nasıl yerleştiricecz temaya acil cevap verirseniz sevinirim
Zitat von »"**deniz**deniz**"«
tşk ederim ellerine saglık gerçekten harika olmus çok tşk isom ben deniz
sen süpersin bir istek daha yapacam ama kesin kızacan bana biliyorum))
dj yeşim ve dj deniz cerene yaptiklarindan olsun onlar çok hoşuma giti tşk ederim can)

Zitat von »"dj.gökyüzü"«
36 ve 37 yedinci yazılarınızdan istiorum 36. yazıda DJ GÖKYÜZÜ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER BİRDE DJ EBRU YAZİSİ İSTİORUM MAVİ RENKDE OLUCAK Bİ KAÇ ŞEKİLDE YAZARSANIZ

Zitat von »"mutre"«
slm yaz bu yazıları nasıl yerleştiricecz temaya acil cevap verirseniz sevinirim
Zitat von »"ISOM"«
Zitat von »"mavis64"«
cok tskler hemsom ellerine saglik cok güzel olmuslar. ama nasil url yapacam ben bunlari
http://www.directupload.net/index.php?mode=upload
BU ATRESDEN GÖZATDAN YAZIYI BULYAZININ USDUNE BIR SEFER TIKLA SONRA AC DERSIN UTLOANT STARTEN TIKLA EN ALTDAKI ATRESI
KOPYALA
MAVI YERI TAKIP ET URL YAZAN YERI TIKLA ORDAKI YAZILARI SIL SONRA ORAYA YAPISDIR
YADA ALATURKADAKI YAZININ USDUNE SAG TIKLAYIP ÖZELLIKLER SONRA URL ATRESINI GÖRUSUN ONU KOPYALA YAPISDIR ORDANDA KOYABILIRSIN PISI INDIRMIS OLDUGUN YAZIDA URL GÖREMEZSIN PISINDEKİ YAZINDA ARAMA URL İ
KOLAY GELSIN DENE YAPAMICAK OLURSAN DAHA DETAYLI ANLATIRIM
Zitat von »"sinem_06"«
est isom özür ne demek ben tsk ederim ellerine saglık iiki varsin
Zitat von »"ISOM"«
Zitat von »"dj.gökyüzü"«
36 ve 37 yedinci yazılarınızdan istiorum 36. yazıda DJ GÖKYÜZÜ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER BİRDE DJ EBRU YAZİSİ İSTİORUM MAVİ RENKDE OLUCAK Bİ KAÇ ŞEKİLDE YAZARSANIZ
![]()
Zitat von »"dj.gökyüzü"«
birsey daha 10 tane farkli şekillerde DJ DİLAY yazarmısın isomm şimdiden tşkler