Alıntı sahibi ""ISOM""
Alıntı sahibi ""dj melek""
slm isom;emegine saglık tşk ederim
yazılar olmuş evet ama sanırım cok oldum ki renkleri belirtmeme ragmen siz iki renk yapmışsınız cok fazla yazı istedim dimi??tşk ederim başarılarınızın devamını dilerim.(yazı şekilleri evet aa renkler olmamış)HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Alıntı sahibi ""dj melek""
SLM;KOLAY GELSİN İSOM RİCA ETSEM DJ T€KT@N€M,DJ T£KT@N£M,dj tektanem,DJ TEKT@NEM YAZABİİRMİSİNİZ.(PANELDEKİ 26 ve 33NOLU)MÜMKÜNSE.TŞKLRRR :f025:
ben buraya göre yapdım melek isdediklerinde eksik yok ikinci yazını gördum ama gec saat olmusdu yatdım dikkar edersen sonradan yazı yapmadım

Alıntı sahibi ""k.durman""
slm isom cumartesi yazmistim benbde bi kactane yazi istemistim baktim bulamadim yapmadin herhalde
CANDOSRLAR FM HOŞGELDİNİZ
HOŞGELDİNİZ
*DJ_ASİ_PRENS*
CANLİ YAYİN
MİSAFİRLERİMİZ
DJ HAKAN
BUNLARİ YAZARSAN SEVİNİRİM İSOM DALGALANAN VE DAHA DEGİŞİKLERDEN YAPARSAN SEVİNİRİM RENKLERİDE SANA BİRAKİYORUM İSOM ELLERİNE EMEGİNE SAGLİK

Alıntı sahibi ""**deniz**deniz**""
slm kolay gelsin isom
nasılsın ben deniz canim bana sana zahmet olacak ama dj ceren yazarsan cok sevinirim karışık olsun o zevki sana bırakıyorum kendine iyi bak a.e.o cok iyisin sen

Alıntı sahibi ""mavi-sihir""
Slm, ismler gercekten harika olmus hepsi birbirinden güzel ellerinize ve paylasimci yüreyinize sağlik.Harcadiğiniz emek gercekten deymiş binlerce kez cokkkk tesekür ederim sağolun. selamlar,sevgiler hayat boyu basarilar sağolun.