Sayın arkadaşlar burada kim engellileri öcü yerine koymuş ya da farklı bir kategoriye sokmak istemiş gayet açık ve net.
Faklı düşünceler belirtildi diye de bir kaç arkadaşa sadece fikirlerini sunduğu için bu şekilde insanlık düşmanı, engelli düşmanı sıfatlarının yakıştırılmasıda temanın hazırlanmasındaki amaca aksi tutum sergilemektedir.
Ben ilk olarak yapmış olduğum yorumumda yanlış anlaşılabilecek bir kelime sarfettiğimi tekrar tekrar okumama rağmen göremedim.
Sizler acaba farklı yerlerden farklı bişeylermi okudunuz da bu kadar hırçınlaştınız bunuda anlamadım.
Ha ben engelliyim ben herkese her istediğimi söylerim, her zamanda ben haklı çıkarım zihniyetini bana zorla kabul ettirmekse maksat (yorumlarında bu kişiler gayet net bir şekilde görünüyor) buna da asla müsade etmem.
Konuyu farklı boyutlara çekipte, kimseyi söylemediği ve asla da aklında dahi geçirmediği yakışıksız ifade ve düşüncelerle suçlamayalım.
Engellilere herzaman saygımız sonsuz olduğu gibi, bunun gibi bir tema olayında engelli-engelsiz diye de bir ayırımın yapılmasına gerek olmadığı kanaatindeyim.
Konuyu ben daha fazla uzamaması, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi, hiç alakası olmayan düşüncelere sevkedilmemesi adına yorumlara kapatıyorum. indirmek isteyen arkadaşlar yine indirebilirler.