Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""mavis64""
abi cok tsk ederim ellerine saglik. evet usakliyim. abi rica etsem bir kac tane daha suna yazisi yapabilirmisin bana degisik renklerde. tskler simdiden

Alıntı sahibi ""mavis64""
abi nazo yazilarinida 100 kb den yükseklerini sayfaya büyük diyor. suna yazisini beyendigim numaralari yazim 9,11,21,23,29,33 cok tsk ederim abi zahmet verdim.

Alıntı sahibi ""dj_asil_prens""
iso arkadasim senden ricalarim devam ediyo insallah kavga etmeyiz cok istiyom diye :=)) DJ_FirstClass - DJ_FİRSTCLASS seklinde bikac renk yazabilirseniz sevinirim.simdiden tsklr ellerinize saglik a.e.olun kolay gelsin.

Alıntı sahibi ""dj.gökyüzü""
Alıntı sahibi ""ISOM""
SLM ABİCİM Bİ RİJADA BULUNCAM BİDE DJ AYŞE- DJ ESİR YAZARSAN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM ŞİMDİDEN TŞKLER
hangilerinden belirtmemisin belirtde ona göre yapem
9-21-24-31. resimlerden DJ ESİR DJ AYŞE VE DJ GKYÜZÜ YAZARSINIZ O ZAMAN TŞKLER :thx: :up:
şeyi sorecem url olarak koyun demişiniz onu nasıl yapacağımm acebaa bazı yazıları koyamıorumben temalarıma almıo