Zitat von »"güness"«
çok tşk ederim ellerinize yüreğinize sağlık süpersinz
Zitat von »"güness"«
rıca etsem dj ıronman ve dj rainman yazarsanız sevinirim simdiden teşekkürler

Zitat von »"dj_asil_prens"«
iso arkadasim sen in dj giff zevk in hos eminim sen kendi zevk ine göre yaz ben kullanirim uzun olmasina gerek yuk. en kısa ve uygun olan kabulumdür . DJ_ASİL_PRENS , DJ_ASENA , DJ_DUMAN GÖZLÜM diye bikac renkli seklide yazabilirsen sevinirim.tsklrr.a.e.ol. kolay gelsin.

Zitat von »"nurgülümsün"«
öncelikle ellerinize emeginize saglık...ben de sizden ceşitli sekillerde DJ ARDA DJ YAREN DJ SEDA DJ NURGÜL yada DJ NUR rica etsem..simdiden çok teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim..

Zitat von »"A_D_A_L_I"«
banada DJ~~ADALI yazarmısın ama ben buraya hep ugramadıgımdan ltfn msn den gonderım emredereli-bjk@hotmail.com
tskr ederim simdiden kolay gelsın sıze
Zitat von »"k@r@c@ogl@n"«
selam tekrar iso gurban tesekkürler giflerin icin zmet verdim
Zitat von »"k@r@c@ogl@n"«
iso gurban ben seni tekrar zamete sokacagim ama yine bi zamet liste yayin yazmisssin ya onun gibi (K@R@C@OGL@N) VE (ErS@N) BİDE (Gelin Canlar Bir Olalim) yazisi istesem en sondaki liste yayin gibi hareketli tekrardan emegine ve calismarina saglik simdiden tesekkürler arkadasim basarilar ellerine saglik

Zitat von »"dj melek"«
SLM İSOM;İYİ ÇALIŞMALAR EMEGİNE SAGLIK HARİKA YAZILAR;LÜTFEN ÇOK OLDUM BİLİYORUM AMA
MÜMKÜNSE 23 NOLU YAZI DAN 2 ADET VE 33 NOLU YAZIDAN BİRKAC CANLI RENKLERDEN YAPABİLİRSEN SEVİNİRİM.(PEMBE TONU HARİKA OLMUŞ (33NOLU YAZININ)TŞK EDERİM ŞİMDİDEN;UGUR IŞILAKLAR SENİ BEKLEMEDE.DJ MELEGİM<<<<BİİDENEMFM :thanks:

Zitat von »"dj.gökyüzü"«
meraba ben gökyüzü rija etsem banada bi kaçtane yazarmısınız DJ GÖKYÜZÜ, GÖKYÜZÜ YAYİNDA DİEE DEİŞİK DEİŞİK OLABİLİRSE SEFİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER VE AYIRACAĞINIZ ZAMAN VE SABRINIZ İÇİNN HELAL EDİN DİORUMM
EMEĞİNİZ SAĞLIK İSO BEY

Zitat von »"dj.gökyüzü"«
meraba ben gökyüzü rija etsem banada bi kaçtane yazarmısınız DJ GÖKYÜZÜ, GÖKYÜZÜ YAYİNDA DİEE DEİŞİK DEİŞİK OLABİLİRSE SEFİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER VE AYIRACAĞINIZ ZAMAN VE SABRINIZ İÇİNN HELAL EDİN DİORUMM
EMEĞİNİZ SAĞLIK İSO BEY

Zitat von »"A_D_A_L_I"«
tmm DJ~~ADALI yazarsanız sevınırım kolay gelsın tskr ederım sımdıden çalışmalarınız çok güzel..