Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çok tşk ederim ellerinize yüreğinize sağlık süpersinz
çok tesekurler
öncelikle ellerinize emeginize saglık...ben de sizden ceşitli sekillerde DJ ARDA DJ YAREN DJ SEDA DJ NURGÜL yada DJ NUR rica etsem..simdiden çok teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim..
banada DJ~~ADALI yazarmısın ama ben buraya hep ugramadıgımdan ltfn msn den gonderım emredereli-bjk@hotmail.com

tskr ederim simdiden kolay gelsın sıze
selam tekrar iso gurban tesekkürler giflerin icin zmet verdim
iso gurban ben seni tekrar zamete sokacagim ama yine bi zamet liste yayin yazmisssin ya onun gibi (K@R@C@OGL@N) VE (ErS@N) BİDE (Gelin Canlar Bir Olalim) yazisi istesem en sondaki liste yayin gibi hareketli tekrardan emegine ve calismarina saglik simdiden tesekkürler arkadasim basarilar ellerine saglik
SLM İSOM;İYİ ÇALIŞMALAR EMEGİNE SAGLIK HARİKA YAZILAR;LÜTFEN ÇOK OLDUM BİLİYORUM AMA
MÜMKÜNSE 23 NOLU YAZI DAN 2 ADET VE 33 NOLU YAZIDAN BİRKAC CANLI RENKLERDEN YAPABİLİRSEN SEVİNİRİM.(PEMBE TONU HARİKA OLMUŞ (33NOLU YAZININ)TŞK EDERİM ŞİMDİDEN;UGUR IŞILAKLAR SENİ BEKLEMEDE.DJ MELEGİM<<<<BİİDENEMFM :thanks:
banada DJ~~ADALI yazarmısın ama ben buraya hep ugramadıgımdan ltfn msn den gonderım emredereli-bjk@hotmail.com

tskr ederim simdiden kolay gelsın sıze
gelen gidenle gönderim
selam tekrar iso gurban tesekkürler giflerin icin zmet verdim
iyi günlerde kullan kardesim
iso gurban ben seni tekrar zamete sokacagim ama yine bi zamet liste yayin yazmisssin ya onun gibi (K@R@C@OGL@N) VE (ErS@N) BİDE (Gelin Canlar Bir Olalim) yazisi istesem en sondaki liste yayin gibi hareketli tekrardan emegine ve calismarina saglik simdiden tesekkürler arkadasim basarilar ellerine saglik

gurban ben senin dedigin yazıyı tam olarak anlamadım birinci sayfadan numarasıyla bana örnek verisen daha güzel olur diye düsünüyorum senin isdedigin yazı tipi birinci sayfada varmı bak ban numarasını bildir gurban tekrar yapemm
meraba ben gökyüzü rija etsem banada bi kaçtane yazarmısınız DJ GÖKYÜZÜ, GÖKYÜZÜ YAYİNDA DİEE DEİŞİK DEİŞİK OLABİLİRSE SEFİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER VE AYIRACAĞINIZ ZAMAN VE SABRINIZ İÇİNN HELAL EDİN DİORUMM
EMEĞİNİZ SAĞLIK İSO BEY
meraba ben gökyüzü rija etsem banada bi kaçtane yazarmısınız DJ GÖKYÜZÜ, GÖKYÜZÜ YAYİNDA DİEE DEİŞİK DEİŞİK OLABİLİRSE SEFİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER VE AYIRACAĞINIZ ZAMAN VE SABRINIZ İÇİNN HELAL EDİN DİORUMM
EMEĞİNİZ SAĞLIK İSO BEY
EMEĞİNİZ SAĞLIK İSO BEY
tmm DJ~~ADALI yazarsanız sevınırım kolay gelsın tskr ederım sımdıden çalışmalarınız çok güzel..
[b]
selam banada bir kac tane NAZLI Dj NAZLI rica etsem yazarmisiniz.. kirmizi siyah olursa sevinirimm.. simdiden cok tesk ederim