Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Dj **M3ht@p** yukardaki dj pasa_64e yaptığınız gibi mavi ve kahverengi renklerinden olabilir en az 5 tane olabilir yaparsanız mutlu olurum şimdiden tşk görüşmek dileğiyle bu arada bugün online olmadığınız için sorucağım soruları soramadım
hayir dj eklenmesin isimlere mumkunse pasa64 gibi olsun yesilmucurfme hosgeldiniz gencay 40 sizlerle digerleride bole yazilsin mumkunse renkleri size birakiyom tsk
DJ_SERDAR VE DJ_MIDYAT DJ_PASHA47 DEGISIK rıcam tsekurler sımdıden saygılar
slm DJ EFENDI bi kaçtane yazarsaniz sevinirim teşkrl
isom emegine yuregine saglik arkadasim..o kadar guzel faydalı calısmalar yapıyorsunki anlatamam...paylasımlarından dolayı sana cok tesekur ederim..dj.berkant.o6 seklinde olursa cok sevinirim cok tskler simdiden
isom emegine yuregine saglik arkadasim..o kadar guzel faydalı calısmalar yapıyorsunki anlatamam...paylasımlarından dolayı sana cok tesekur ederim..dj.berkant.o6 seklinde olursa cok sevinirim cok tskler simdiden
slm yazılarınız harika
ben DJ ŞENGÜL İSTİYORUM
HAYRAN KALDIM YAZILARINIZAA BİDE DJ GÜL BAKISLIM EGER YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSU BİKAÇ ŞEKİLLERDE YAPARSANIZ SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN KOLAY GELDİMM
:lol:
YA ÖZÜR BİŞİ DAHA DJ SENGÜL SİZLERLE SARI RENKTE İSTİYORDUM
selam bende birkaç tane sanem rica edecektim bide savaş ltfen simdiden eline saglik tsk ederim
www.katlanfm.com yzıları istiyom ismail kardes ddeegişik renk ve karekterede 100 kb nin altında olsun yalnız tkşler
dj poyraz yazarsn sevinirim şimdiden tsk ler
poyraz yazarsan sevinirim şimdideb tskler
slm iso abicim biliyorum haklısın çok zahmet verdim ama seni msnye eklemiştik kabul ettinmi etmedinmi bilmiyorum ama eklerseniz sevinirim dj adı yazma konusunda bikaç sorum olacak hakılsıın ne tür yazıcağınızı belirtmemişim Dj **M3ht@p** yukarıda yesilmucurfmye yaptığınız gibi mavi mor turuncu yeşil renklerinde olduğu gibi sallanan olsun emeğinize sağlıkk çok tşk ederim eklemenizi bekliyorum sevgilerimle... :up:
selam iso arkadasim rica etsem DJ_EYLÜL Yazabilirmisin.simdiden tsklrr lütfen 100kb gecmesin bide Süslü sekilli DJ_EYLÜL_SIZLERLE HOS SOHBETLER DILER yazabilirmisin lütfen buda 100 kb gecmesin dj asil prens nici yazmistin onun gibi olursa sevinirim simdiden Allah razi olsun .
slm benimde ismim yaprsaniz sevinrim dj~~**kumralim**~~ böyle olursa senirim simdiden tesekurler