<<Lady>>, hesapmı soruyorsunuz?
Yönetim kafasına göre seçmiyor yönetim odasında soruyoruz birbirimize sizin dediğiniz temayı bir mod arkadaşımız 3ncü bölüme almıştı ve ben 2nci bölümde olmasının daha uygun olucağını düşündüm çünkü görsel açıdan 3te kalmayı haketmiyordu.
Her yerde isyancı insanlar vardır ama bana göre nafile! Çünkü bir her alanda bir yönetim vardır ve bu yönetimin aldığı kararlara da diğerleri uymak zorundadır.
Domates örneğini anlamıcak düşüncede bir insansanız ben size sadece gülerim

Çok alakası var ama anlayana o örnekle kalite kriterini anlatmaya çalışmıştım!
Burası sadece bir forum! Başbakanı, belediye başkanını halk seçiyor onda bile adaletsizlik olabiliyor değilmi? Ki burası sadece sanal bir alandan ibaret elbetteki fikir ayrılıkları olucak o tema bana göre 2ydi ve ilk taşıyana göre 3tü. Ben burada süper mod olduğuma göre mod arkadaşımlarından birinin taşıdığı temayı kendi uygun gördüğüm başka bir alanla değiştirme hakkınada sahibim nitekim ben yönetimde sordumda bunu bilip bilmeden konuşmayın bence!
Bu tür isyankar çıkışları ben hiç sevmiyorum forumda yeteri kadar açıklama yapıldı ayrıca sizleri memnun edicek bir değişiminde olucağını sabretmeniz gerektiğini de söylemiştim.
Yüzlerce sayfa başlıktan oluşan temaları siz değil bizler taşıdık ve günlerimizi aldı hiçbir de zorunluluğumuz yoktu bırakında seçim hakkıda bizde olsun en azından bizlere karşı bu kadar saygılı olabilirsiniz değilmi?
Ha şunuda söyliyim tanıdıklarımıza torpil geçiyormuşuz ya size göre bu forumdaki kimse benim babamın oğlu değil
Ben babama bile torpil yapmam kimseninde böyle birşey yapmasına izin vermem (bu forumda kimsede bunu yapmaz).
Yeni bir üye olarak fazla önyargılısınız!