Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "<<Lady>>"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 19.04.2009, 17:13

Temalari kim hangi bölüme gelecegini seciyor ???

slmlar, ben yeni üye olarak 2 sorum olacakti

1. temalari yapan arkadaslar mi birinci, ikinci yada ücüncü bölüme yüklüyorlar yada moderatörlermi kendi kafasina göre istedigi bölüme yüklüyor.

2. bence böyle ayrimcilik olmasin yüce halkimiz karar versin daha iyi olmazmi

EsPriTüeL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 19.04.2009, 17:19

Aslında ortak kararlar diyelim buna.

Zaten göz görüyor nasıl birşey olduğunu ona göre taşınıyor.

Grafik ve görsellik yönünden sıralanıyor.

Yazı kalitesi Resim kalitesi , uyumluluk , düzen vs vs.

eğer üyeler karar verirse herkez tanıdığı sevdiği eşi dostuna öncelik tanır kesin. Yahut kendine göre güzel olanı seçer.

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 19.04.2009, 17:24

yani tanidiniz kisiler öncelikli

EsPriTüeL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 19.04.2009, 17:26

Alıntı sahibi ""<<Lady>>""

Grafik ve görsellik yönünden sıralanıyor.

Yazı kalitesi Resim kalitesi , uyumluluk , düzen vs vs.

Bak ne demişim.

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 19.04.2009, 17:29

Re: Temalari kim hangi bölüme gelecegini seciyor ???

Alıntı sahibi ""<<Lady>>""

moderatörlermi kendi kafasina göre istedigi bölüme yüklüyor.

Yönetim bazı kriterlere göre yani kalitesine göre temanın bulunucağı uygun bölümü seçiyor! Yani kafalarına göre değil kalitesine göre :)

Ayrımcılık dediğiniz olaysa temaları kalitesine göre ayırmak yani şöyle düşünün pazardan domates aldığınızda bile kalite kalite ayrılmıştır. En yüksek fiyatlarda olanlar en iyileridir bunu foruma göre yorumlarsak üyelerin ulaşabildikleri 1nci ve 2nci bölümler, ucuz domateslerin olduğu ve genelde en çok tercih edilenlerin üye olma zorunluluğu olmayan temaların olduğu bölümde 3ncü bölüm :roll:

Yani isteyen 1 ve 2dekiler en iyi kalite der onları indirir. İsteyen aman yok uğraşamam nick falan almayla ya da 1nci 2nci bölümdeki temalar zevkime gitmiyor basit olsun sade olsun yeter bana diyorlarsa da 3ncü bölümdeki temaları indirirler.

Bence çok mantıklı ve yerinde bir "ayrım" bu ;)

Bu yeni sisteme alışmak hepimiz için zor ama yakında sizleri memnun edebilicek çözüm yollarımız olucak biraz sabırlı olun lütfen!

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 19.04.2009, 17:48

*Deniz*, hanim, kaliteyi peki kim degerlendiriyor??? Yine Yönetim yani Modlar Allah askina Domatesle temanin ne alakasi var simdi?? Birakinda Üveler indirdikleri temalarin hangi katogoriye gireceklerine karar versinler siz Modlar degil bu bir ayrimciliktir yani tüm temalari inceledim herkezin yaptigi temada emek var yanliz siz ve tanidiklarinizin degil demekki sizin bi tanidiginiz olsam ve tema yapim bu siteye yüklesem hemen ikinci katogoriye alinir ben bunu anliyorum böyle ayrimcilik olmamali yanlis buluyorum
bir üveniz yükledigi temasinin altina söyle yazmis
"bu temanin yerimi 3.cü bölüm mü ?? ilginc
2.ci bölümdeki temalarim bundan daha kötü durumdalar "

neden bu üvenin böyle bi msj sonra temasi hemen 2.bölüme aliniyor?????
o zaman siz baska türlü ayrim yapin ama böyle ayrim olmaz resmen biz modlar birinci bölüm tanidiklarimiz ikinci bölüm ve taninmayan üveler ücüncü bölümde kaliyor .... Sizce bu dogrumu?? Ozaman herkezin tema yüklemesine izin vermeyim magdemki yüklenilen temalari katogorilere göre ayiriyorsunuz ta baska sizin ve tanidiklarinizin temalari ilk siralarda görülecegi belli
sabahtan beri hatta dünden beri forumu ve temalari inceliyorum ücüncü bölümdeki o kadar cok üve varki GURURU kirilmis hic kimse ücüncü sirada olmak istemez ve bu üvelerden HIC kimse cikip iki cift söz edemiyor ve düsündüklerini yazamiyor......

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 19.04.2009, 18:00

<<Lady>>, hesapmı soruyorsunuz?

Yönetim kafasına göre seçmiyor yönetim odasında soruyoruz birbirimize sizin dediğiniz temayı bir mod arkadaşımız 3ncü bölüme almıştı ve ben 2nci bölümde olmasının daha uygun olucağını düşündüm çünkü görsel açıdan 3te kalmayı haketmiyordu.

Her yerde isyancı insanlar vardır ama bana göre nafile! Çünkü bir her alanda bir yönetim vardır ve bu yönetimin aldığı kararlara da diğerleri uymak zorundadır.

Domates örneğini anlamıcak düşüncede bir insansanız ben size sadece gülerim :) Çok alakası var ama anlayana o örnekle kalite kriterini anlatmaya çalışmıştım!

Burası sadece bir forum! Başbakanı, belediye başkanını halk seçiyor onda bile adaletsizlik olabiliyor değilmi? Ki burası sadece sanal bir alandan ibaret elbetteki fikir ayrılıkları olucak o tema bana göre 2ydi ve ilk taşıyana göre 3tü. Ben burada süper mod olduğuma göre mod arkadaşımlarından birinin taşıdığı temayı kendi uygun gördüğüm başka bir alanla değiştirme hakkınada sahibim nitekim ben yönetimde sordumda bunu bilip bilmeden konuşmayın bence!

Bu tür isyankar çıkışları ben hiç sevmiyorum forumda yeteri kadar açıklama yapıldı ayrıca sizleri memnun edicek bir değişiminde olucağını sabretmeniz gerektiğini de söylemiştim.

Yüzlerce sayfa başlıktan oluşan temaları siz değil bizler taşıdık ve günlerimizi aldı hiçbir de zorunluluğumuz yoktu bırakında seçim hakkıda bizde olsun en azından bizlere karşı bu kadar saygılı olabilirsiniz değilmi?

Ha şunuda söyliyim tanıdıklarımıza torpil geçiyormuşuz ya size göre bu forumdaki kimse benim babamın oğlu değil :)

Ben babama bile torpil yapmam kimseninde böyle birşey yapmasına izin vermem (bu forumda kimsede bunu yapmaz).

Yeni bir üye olarak fazla önyargılısınız!

EsPriTüeL

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

8

Sunday, 19.04.2009, 18:03

sana göre hangisi güzel <<Lady>>,

Bunu samimi olarak soruyorum, Ve sana göre hangi 1. kategoridekiler kötü ?

• Özel mesaj gönder

9

Sunday, 19.04.2009, 18:07

demekki sizin bu forumda DÜSÜNCELERINI yazamazlar üveler ??
ne demek bu sanal alem sanalda olsa bir insan olarak beni dinlemek zorundasiniz bir SUPER MOD olarak siz karsinizdaki insana böylemi saygi gösteriyorsunuz?? *Deniz*, sizin yazdiginiz tüm msj inceledim ne kadar kirici ve alayci bir konusma tarziniz var ben düsündüklerimi yaziyorum magdemki özgür ve DOMoKTASI bir ülkede yasiyoruz herkez düsüncelerini yazsin ve yeni bir üve olarak bunu yazmaktan ve düsüncelerimin arkasinda durmaktan gurur duyuyorum
bu arada hesap sormam gerekli cünkü kimse bisey yapmassa bu forum hep ayni kalir !!!

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Sunday, 19.04.2009, 18:23

<<Lady>>, sizde ne kadar ukalasınız!

Ben düzgün bir şekilde açıkladım size benle alay eden sizsiniz verdiğim örnek ve açıklamalara karşı verdiğiniz alaycı cevabada bu cevabım yakışırdı.

Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil ama ben sizi dinledim ve insan olduğunuz içinde cevap verdim. Size cevap verme tenezülünde bulunmayabilirdimde.

Forumda yeni bir üye olarak çok kısa sürede benim hakkımda eleştiri yapabilicek duruma gelmişsiniz ilginç. Açıkcası bana garip gelmedi hedef olarak görülüyorum nedense belkide görevini layikıyla yerine getiren bir mod olduğum için üyelere farklı gösterilmeye çalışılıyorumdur. Ama üzgünüm buna izin vermicem.

Benim hakkımda düşündükleriniz için utanıcağınız günde gelir. Saygılar!!!

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Sunday, 19.04.2009, 18:50

<<Lady>>,
benim ""bu temanin yeri 3.cü bölüm mü"" dememi cok mu aradiniz,yoksa siz de forum icinde bana düsman olan ve her mesajimi takip eden grubun bi üyesimisiniz.
Beni tanidiklari icin mi aldilar sence 2.ci bölüme
bildigim kadariyla moderatör arkadaslardan hicbiri beni tanimiyo
hatta sohbetimiz bile olmadi hic
eger taniyipta torpil gecilicek olsaydi 1.ci bölüme almazlarmiydi sence ?

• Özel mesaj gönder

12

Sunday, 19.04.2009, 19:06

sen bu msj yazmasaydin ücündü KATOGORIDE kalacaktin bunu sende ben gibi biliyorsun
bak topilli var burada ve topilsizde var

• Özel mesaj gönder

13

Sunday, 19.04.2009, 19:07

*Deniz*
sen 21 yasinlan daha nasil mod yazildinigini bilmiyorz seni ali adim nasil mod yapmis bende analamdim yanii

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Sunday, 19.04.2009, 19:24

<<Lady>>, okuma yazmayı öğrendikten sonra cevap yaz bence ;)

Ha birde 22 yaşındayım ben ve bilgisayar teknikeriyim. Ayrıca forumda 2 senedir hergün en az 5 saat onlineim. Ve de senin gibi sadece hesap sormak düzeni yargılamak yerine görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.

Senin torpil dediğin şeyle değil hakkımda mod olduğumu düşünüyorum. En azından senin gibi boş boş konuşup ortalığı karıştırmadım çenem değil ellerim çalıştı faydalı birşeyler yapmaya çalıştım.

Umarım sende boş konuşmayı bırakıp insanlara yardım edip birşeyler üreterek bir işe yararsın.

Bundan sonra sana cevap vermicem sana göre küçük olan yaşım gibi küçülmücem!

• Özel mesaj gönder

15

Sunday, 19.04.2009, 19:32

hay 22 hay 21 sen bilgisaray teknikeriysen seninle gurur duydum ama ben senin ne is yaptigini sormadim burda kac tane Mod var sen neden dalgic gibi konuya galiyorsun neden bir super mod olarak nazik bi sekilde konuyu kapatmaya calismiyorsun demekki kendini bu konuda suclu hissediyorsunki konuya bu kadar siddetle sert bakiyorsun gercekten bu forumda yolunda olmuyan ve dogru gitmeyen cook seyler var

16

Sunday, 19.04.2009, 19:54

<<Lady>>,
iyi niyetleri neden suistimal etmek icin cabalıyorsun
Arkadasımız erinmeden sana bir kac paragrafta nazikce acıklamıs temaların nasıl degerlendirildini Sen üslubunu laubalilige vurdugun halde
senle aynı kefeye inmemis bu en büyük naziklik degilmi

vaybee43

Profesyonel

• "vaybee43" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Sunday, 19.04.2009, 20:12

bence de bu cok büyük hata allaturkaanın yapdi cok üye o yüzden gidiyor haberiniz yok aynen devam bravo

18

Sunday, 19.04.2009, 20:18

Ben gercekten Tema yapamıyorum artık
Hep aklımı Bocalayan bir sey var Nasıl 1 ci kategoriye laik temalar yapabilirim diye Kendimi bir cok kisi ile yarısacak kıvamda hissetmiyorum
Yapan arkadaslarıda her zaman takdir ediyorum
Bence cok dogru bir uygulama
Biraz 3 cü bölümde gezinin eminim ki ne temalar göreceksiniz

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

19

Sunday, 19.04.2009, 20:58

vaybee43, ben bi hata göremiyorum
benimde temalarim var 3.cü bölümde ama itiraz etmiyorum
cünki 1.ci bölümde temalari bulunan arkadaslardan daha cok sey ögrenecegiz
bi ugrasin bakalim hanginiz yapabilicek evil'in,espritüel'in,asaletin,selinin,denizin,prensesin temalarini
ancak paintte onlarin temalarindan kopyalama yaparak tema olusturuyosunuz
ve bu olusturdugunuz temalarin 1.ci bölüme girmesini istiyosunuz

onlar gibi olmamiz icin cok calismamiz gerek cokkkkk

<<Lady>>, yazmasaydim 3 de kalirmiydim kalmazmiydim bilmiyorum
acikcasi nerde kaldigimin da önemi yok artik

vaybee43

Profesyonel

• "vaybee43" bir erkek

• Özel mesaj gönder

20

Sunday, 19.04.2009, 21:04

<<berdush>>, kardes benim tema hangi bölümde oldu benim icin hiçç fark edmiyor seven zaten aliyo ve ben kimse gibi asla olmam ben benim baskası da olmam siz öyle uygun gördünüz saygım son ama ben biliyom gitten cok ve bravo allaturkda diyom güzel yapıdnız profösler sizi :)