Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abicim sen bunları nerden öğredin bi programlamı yapıyosun banada söyle bende yapıyım sana zahmet oluyor
lütfennnnnnnn
abicim sen bunları nerden öğredin bi programlamı yapıyosun banada söyle bende yapıyım sana zahmet oluyor
lütfennnnnnnn
evet sekerkiz programı var alaturkada bi yerde gördum bu programı ama nerde oldugunu unutdum ararsan bulursun programı
slm gencay40 -selin- ozlem-ati-ibrahim-aysel- firari*sevdam- kiskananlar catlasin-yazarsaniz sevinirim tsk emeginize saglik kolay gelsin
slm isom ben deniz deniz nasilsin isocum isom bana dj zeynep ve dj bahar yazarmisin canım yine zevki sana bırakıyorum senin zevkine hastayım canım harikasin sen isom öpüldün
selam isom dj yesim mavi renk dönen sekil rica ediyorum simdiden tskr
çok sağolun minnettarım size...
benim isteklerim bitmezki :thanks: bi baslarsamm hahahah
sen basla yapması benden kaç tane ugur ısılak calacan bana önce ona söylee
hahhahhaa

:sevgi:
kardes süpersin devam isteklere
bide cafcaflı bi Dj Mahmuthan yazarmısın
slm gencay40 -selin- ozlem-ati-ibrahim-aysel- firari*sevdam- kiskananlar catlasin-yazarsaniz sevinirim tsk emeginize saglik kolay gelsin
SLM GENCAY KARDESİM BASLARINA DJ EKLENECEKMI BILDIRISEN SEVİNECEMM YAZILIS SEKILLERINI FALAN BILDIR SAYGILARR
rica etsem bir kacta dj yıldırım yazarmisiniz simdiden tskler
selam ustam bir kac deyisikde bana yaparsan sevinirim saygilar
1.Batuhan sizlerle
2. cancigazim-fm hosgeldiniz
3. hep damar Full Damar
emeyin icin simdiden tesekürler
selam isom dj yesim mavi renk dönen sekil rica ediyorum simdiden tskr

:sevgi:
çok sağolun minnettarım size...
sizde saolun saygılarr :sevgi:
abicim şu en üstteki ayşe diye yazdığın varya yuvarlak dönen ondan banada Dj M£Ht@P diye yazarsan sevinirim bide dj güle yazdıkların hoşuma gitti numaraları yazmıyo ona benzer Dj M€Ht@P diye yazarsan çok ama çok sevinirim
bide cafcaflı bi Dj Mahmuthan yazarmısın
rica etsem bir kacta dj yıldırım yazarmisiniz simdiden tskler