)))Sibelimben(((, merhaba, ben yeni rady olusturdum ve yayin yapabiliyorum ama sayfamin disinda farkli bir diaynla acmak istiyorum. sendung änderungta linki degistirdigim halde olmuyor . yardimci olurmusunuz.
)))Sibelimben(((, merhaba, ben yeni rady olusturdum ve yayin yapabiliyorum ama sayfamin disinda farkli bir diaynla acmak istiyorum. sendung änderungta linki degistirdigim halde olmuyor . yardimci olurmusunuz.
cevap gelmeden ögrendim bile ama modemimin ayarlarini yapamiyorum yani yesil olmuyor. cünkü kablosuz baglantim var fritzbox ve onun ayrlarida bu sayfada yok. bir tane fritzbox buldum burdan ama farkli.
BEN PORTO ACTIM AMA HALLA - BENDE ACIYORUM RADYOYA GIRIS YAPIYORUM STREMS + AMA KAPATIP YENIDEN GIRDIGIMDE - OLUYOR BU NEDEN OLUYOR LUTFEN YARDIM EDIN IP SABITLESTIRMEDE YAPTIM SORUN ORTADAN KALMADI BENIM MODEM ARCOR BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADASLAR VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN
bazı temaların yüklendiği resim upload sitelerinde bugunlerde sorunlar oluyor ondan dolayı olabilir
veya eklediğiniz temalrda fazlaca gif olursa yine aynı sorunla karşılaşabiliriniz CPU zorlaması yapcağı için kapatmak zorunda kalabilirsiniz
flatcast ın kendi temalarında aynı sorun oluyormu ?