Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm arkadas güzel seyler yapiyorsun banada IPEK YAZARMISIN SINDIDEN TSK
hayırlı günler bana dj deniz yazarmısınız rica etsem krmizi renkte olsun bide hreketli olsunn bide 100 x100 olsun ölçülerii tesekkrlerr
SLM ABICIM DJ SAHİNLESINIZ HOSGELDINIZ EREGLI NIN SESI YAZISI VAR SAYFA ONDA BULUTLAR ICINDAN CIKIYO YAZI BEN ONU KOPYALADIM PANO YÜKLEYECEM AMA BOS GÖRÜNÜYO YAZI PANO KOYACAMDA GÖRÜNMÜYO NEDEN BU DJ YAZINI BASKA SEKILERDE DİGER ARK DAKI GIBI DEGISIK SEKILERDE KALP AGAK DÖNEN YATAY SEKILERDE KULANSAK OLURMU RICA ETSEM SIMDIDEN COK TSK
SLM ABICIM DJ SAHİNLESINIZ HOSGELDINIZ EREGLI NIN SESI YAZISI VAR SAYFA ONDA BULUTLAR ICINDAN CIKIYO YAZI BEN ONU KOPYALADIM PANO YÜKLEYECEM AMA BOS GÖRÜNÜYO YAZI PANO KOYACAMDA GÖRÜNMÜYO NEDEN BU DJ YAZINI BASKA SEKILERDE DİGER ARK DAKI GIBI DEGISIK SEKILERDE KALP AGAK DÖNEN YATAY SEKILERDE KULANSAK OLURMU RICA ETSEM SIMDIDEN COK TSK
slm sahin gif büyük url atdıkdan sonra 2 dk falan bekle engec hemen gelmez ilkde gec gelir gifin gösdermemesi imkansiz url aldigin program üye olunanlardansa yada üyeligini girmediysende url alır ama bos gösderir url atresi veriyorum birde ordan dene
http://www.directupload.net/index.php?mode=upload
edit
SELAM KOLAYGELSIN ARKADASIM BENA DJ_LAZKIZI_SEMA DJ KARAKIZ DJ_LAZUSAGI KADERİMSİNFM BUNLARI YAAPRSAN COK MEMNUN OLURUM MUMKUMSE KOLAYGELSIN ALLAHA EMANETSIN
slmm ben dj ismi istiyom DJ NILAY DJ HANDE DJ LAVINYA DJ ASI DJ CRAYZ_DODO bi kac tane olursa sevinirim şimdiden teşkrl
abow ben bunları yeni gördüm ne güzel olmuşlar
İSOM emeğinize sağlık
SELAM ARKADASIM BANA YAPTIKLARIN ICIN TESEKKURLER COK GUZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK YINE BIR ISTEKTE BULUNACAN D.J DOLUNAY ILAHILERI ILE SIZLERLE D.J HASTER TURKULERLE SIZLERLE D.J TORAMAN KLASIK MUZIKLE SIZLERLE BIR KAC RENKTEN YAPARSANIZ COK MEMNUN OLURUM SIMDIDEN ELLERINIZE SAGLIK TESEKKURLER RICA ETSEM 100 KB DEN BUYUK OLAMASIN RADYOYA ATAMIYOMDA byee
Selamlar arkadaslar merhaba kly gelsin yaptıklarınız çok güzel ve harika çok beyeniyoruz arkadaşım isteklerim olacak mümkünse size zahmet simdiden çok çok tşk ederim saol DJ~BeTüL kendi etrafında dönerli ve bir tanede yanıp sönen ve degisik dönenden mümkünse DJ_ELa_GöZLü DJ_BuSe_ DJ_SiNeMDe DJ~YeLDa DJ_ONDÖRTBAHAR DJ_YaĞMuR-DaMLaSI DJ_ELa_GöZLü DJ_BuSe_ DJ_SiNeMDe DJ~YeLDa DJ_ONDÖRTBAHAR DJ_YaĞMuR-DaMLaSI DJ_NeHiR TŞK EDERIM SAOL ARKADAŞIM
ARKADAŞIM TMM YAPMA YAPMIŞIN TŞK EDERİM BAKMADAN YAZDIM BU ADRESE TŞK EDERİM EMEGİNİ SAĞLIK BYYY
TESEKKUR EDERIM ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS ALLAH RAZI OLSUN
ARKADAŞIM TMM YAPMA YAPMIŞIN TŞK EDERİM BAKMADAN YAZDIM BU ADRESE TŞK EDERİM EMEGİNİ SAĞLIK BYYY
eyvallah melih güle güle kullan kardesim
TESEKKUR EDERIM ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS ALLAH RAZI OLSUN
sizdende ALLAH RAZI OLSUN KARDESİM
arkadaslar bende djese itiorum yaparsaniz sevinirim
arkadaslar bende rica etsem dj ese yazabilirmisiniz...ISOM,