Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""sahin42""
SLM ABICIM DJ SAHİNLESINIZ HOSGELDINIZ EREGLI NIN SESI YAZISI VAR SAYFA ONDA BULUTLAR ICINDAN CIKIYO YAZI BEN ONU KOPYALADIM PANO YÜKLEYECEM AMA BOS GÖRÜNÜYO YAZI PANO KOYACAMDA GÖRÜNMÜYO NEDEN BU DJ YAZINI BASKA SEKILERDE DİGER ARK DAKI GIBI DEGISIK SEKILERDE KALP AGAK DÖNEN YATAY SEKILERDE KULANSAK OLURMU RICA ETSEM SIMDIDEN COK TSK
Alıntı sahibi ""candostum""
SELAM ARKADASIM BANA YAPTIKLARIN ICIN TESEKKURLER COK GUZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK YINE BIR ISTEKTE BULUNACAN D.J DOLUNAY ILAHILERI ILE SIZLERLE D.J HASTER TURKULERLE SIZLERLE D.J TORAMAN KLASIK MUZIKLE SIZLERLE BIR KAC RENKTEN YAPARSANIZ COK MEMNUN OLURUM SIMDIDEN ELLERINIZE SAGLIK TESEKKURLER RICA ETSEM 100 KB DEN BUYUK OLAMASIN RADYOYA ATAMIYOMDA byee