Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yüregine saglik bitane ben isteyebilirmiyim Dj MaHurGözLüm Dj Ayşe Dj BeYazGüvercinim dönenlerden olursa sevinirim simdiden tşkler
SELAM KOLAY GELSİN İYİ GÜNLER BEN DJ FERMANİ SİYAH GİFLERDEN BİRKAC TANE KAFANA GÖRE YAPARASAN BİDE BECEKLİ SADEPE RADYO YAZARSANİZ SEVİNİRİM BİR KACTA EMİGİNE YÜREGİNE SALIK KARDES KOLAY GELSİN
mrb kusura bakma senden BECEKLİ SADEPE RADYO birkactane gif isticektim simdiden emegine saoll
slm demek isdedinizi anlayamadım yazılcek yazı tam olarak yazın notu ayrı belirtin saygılar
BECEKLİ SADEPE RADYO
yazılcek yazı bumu ????
DJ AYBUKE DJ NAZLI DJ AYSUN OLDU BUNLAR SUNLARIDA YAPARSAN AYNI SEVINIRIM DJ KADIR DJ MECHUL_61 DJ MELIKE DJ ECEM DJ MELEK DJ BERAT DJ LARA DJ LALE BUNALRIDA AYNIYAPARSAN COK MEMNUN OLURUM KOLAY GELSIN ALLAHA EMANETSIN ILGIN CIN TSKLERR KOLAY GELSIN
ALLAH RAZI OLSUN TAMMADIRR COK TESK EDİYORUMM OLMUSDUR HAKKINI HELAL ETT MUSAIT OLDUGUN ZAMANDA BUNLARIN BIRKAC RENGINIDE YAPABILIRSEN YAPAMASSANDA CANIN SAGOLSUN KOLYAGELSIN ALLAHA EMANETSINN
LüTfEn HATice KAya yazArMısıNız
ŞİmdiDen TşKler...!!! :thx: :thx: :thx:
SLM ÖNCELIKLE COL GUZEL DJ YAZILARINIZ EMEGINIZE ELLERINIZE SAGLIK SIZDEN BI RICAM VAR YAPARSANIZ COK SEVINIRIM ( (DJ SAHİN SIZLERLE HOS GELDINIZ) ( DJ SAHIN SIZLERLER EREGLI NIN SESI ) HAREKETLI YAZI YAZARSANIZ COK SEVINIRIM LUTFEN MSN VERIYORUM kardelenfm7672otmail.com
selam AVNİ BESER YAZARSANİZ SEVİNRİM BİRDE OYMALİTEPELİYİZ.BİZ YAZARSANİZ SEVİNİRİM TESEKÜR EDERİM
selam AVNİ BESER YAZARSANİZ SEVİNRİM BİRDE OYMALİTEPELİYİZ.BİZ YAZARSANİZ SEVİNİRİM TESEKÜR EDERİM
abi teşekkür ederim eline saglık
SLM ÖNCELIKLE COL GUZEL DJ YAZILARINIZ EMEGINIZE ELLERINIZE SAGLIK SIZDEN BI RICAM VAR YAPARSANIZ COK SEVINIRIM ( (DJ SAHİN SIZLERLE HOS GELDINIZ) ( DJ SAHIN SIZLERLER EREGLI NIN SESI ) HAREKETLI YAZI YAZARSANIZ COK SEVINIRIM LUTFEN MSN VERIYORUM kardelenfm7672otmail.com
kardesim msn acamıyorum msn den daha cok oluyor isdek bu yuzden burdan alıyorum acil lazım olcek olursa beni www.damlafm.com dan bulursun isallah begenirsin ii günlerde kullanedit