Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm
kusura bakmayın radyo konusunda bıraz acemıyım de bız sıze ısım yollayınca mı yazıyorsunuz yoksa porgramı var mı???
dj zümra ,dj melek yazarmısınız degisik renkelerde rica etsem hareketli olsun bide büyük olmasn pek radyo kabul etmyo boyut 100 'ü gecmesin tsekkürler
SELAM ARKADASIM DJMUSAYLA NURCAN YAPISIK OLMUS AYRI OLURLARSA SEVINIRIM
cok tsk ederim bende sanmistim unuttun beni :oops1: bekleyecegim
not temaya koydugunda az gec acar az bekle acılır iyi günlerde kullanın
edit
desing.isom
Re: slm
kusura bakmayın radyo konusunda bıraz acemıyım de bız sıze ısım yollayınca mı yazıyorsunuz yoksa porgramı var mı???
isimleri ver yazılsı nasıl olcekse yazalım saygılar
slm yaptiklariniz harika bi dj yazisi ve radyo isimi ben istese mumkunmu aceba dj sebebimsin ve sebebimsinfm yaparsaniz sevinirim simdden tsk :lol:
sLm bnm içinde DJ CEMO yapabiLirmisin şimdiden teşekkürLer bu arada emeğine sağLik hepsi birbirinden güsEL oLmuş
SELAM ARKADASIM DJMUSAYLA NURCAN YAPISIK OLMUS AYRI OLURLARSA SEVINIRIM
SLM ARKADASIM SENİN YAZIS SEKLİNE GÖRE YAZMISIMDIR YAZILIS SEKLINI BELIRLERSEN SEVINIRIM
selam dj ates dj ilker dj matrax yazabilirmisniz tskler
slm yaptiklariniz harika bi dj yazisi ve radyo isimi ben istese mumkunmu aceba dj sebebimsin ve sebebimsinfm yaparsaniz sevinirim simdden tsk :lol:
sebebimsin sizin isdeginizi tam olarak anlayamadim normal yazımı isdiyorsunuz yoksa bulutlu kalpli giflerdenmi radyonuza kadar geldim örenmek için çok yardımcı oldular saolsunlarr sizi tanımıyorlar
emegine saglik tskler abi
slm :):):):bana dj ismi lazim arkadaslarr
slm arkadaslar banada yazarsanız cok sevinirim simden tesekkürlerr
Dj EMRE
DJ TOLGA
not temada ilkde az gec acar bekleyin ii günlerde kullanın
edit
desing isom
Re: slm :):):):bana dj ismi lazim arkadaslarr
slm bana AYYILDIZFM_50 YAZARMISINIZ,SİMDİDEN TESEKKURLER