Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
temalarınız taşınanakadar değiştirme düzenleme yetkiniz var taşındıktan sonra malisef yok
onun için zaten açıklama yaplımıştı 24 saat ekle paylaş bölümünde kalcak istediğiniz düzenlemeleri yapın
çünkü 24 saat sonra temalar bölümlere alınıyor değiştirme yetkiniz artık olmuyor
beratcan,sevgili beratcan sen diyosunda fcp ler yok diye herşeyi yapıyorum ben mesela ama 24 saat sonra fcp dosyalar çıkacak diyor notta valla kaç gündür şaşkınım ne yapıcam kime danışcam bilemiyorum ben bu değişikliği hiç sevmedim ((((üzgünüm ama bunuda açıklamak zorunda hisstettim kendimi :smilie_love_009: :smilie_love_009: :smilie_love_009:
temalarınızı eklediğiniz bölümde açıklama yapılmış zaten
Flatcast Tema Ekle - Paylaş
Bizlerle Paylaşmak istediğiniz flatcast temalarını bu Bölüme ekleyin (fcp belgeleri 24 saat icinde taşındıktan sonra acılacaktır)
eklediğiniz zaman 24 saat o bölümde kalıcak temanız gerekli bölüme taşınanakadar fcp leri göremiyosunuz sadece temanızda bir hata varsa o bölümdeyken düzenleme imkanına sahipsiniz
temanız 24 saat sonra bölümlere taşınıdktan sonra fcp leriniz görüncek fakat ozamanda değiştirme silme ve düzenleme yetkisine sahip olamıyosunuz
ayrıca bu bölümüde okursan birazdaha bilgi edinmiş olcaksın