selam ben dj özel istemistim ama hala yok sizi zorda birakmak istemiyoyrum lütfen bana mail atarmisiniz yapinca mümkünmü simdiden tsk ayrica cok özel olmali ~Ö~Z~E~L~ DJ FATIH kadar isiltili olmali hareketli olursada sevinirim bayan icin özel bir bayan icin dir tsk simdiden eline saglik
selam ben dj özel istemistim ama hala yok sizi zorda birakmak istemiyoyrum lütfen bana mail atarmisiniz yapinca mümkünmü simdiden tsk ayrica cok özel olmali ~Ö~Z~E~L~ DJ FATIH kadar isiltili olmali hareketli olursada sevinirim bayan icin özel bir bayan icin dir tsk simdiden eline saglik
slm karakaratl4444 yorgafm ve dj onur cok guzel ama baska ren de olursada cok ıı olacak bı ıstegımızdaha var yorgafm dj_m.kemal yorgafm dj_omar yorgafm dj_mehmet_20 daha degısık desenlerde yaparsan cok ıı olacak kardes :up: :book:
slm arkadaslar
bir kac defa istek isim yazdim
gelmedi dj yeni mümkünse cabuk yaparsaniz tesekkür ederim sagolun
DJ ÖZEL altin rengi
DJ ÖZEL pembe renk
VURGUN yazisi koyu yesil kirmizi olursa sevinirim tesekkürler
tesekkürler çok güzel olmuş emegine saglık bizede yazarmisiniz gonlumuzfm dj lerine--ALEMDAR-KARDELEN-AHMEOGE-MELİSA-GÜL-FİYAKALI-TESEKKÜR EDERİM şimdiden tşkkrler
slm,vaybee43,banada bi dj ismi yazarmisin isiltili olanindan,,,djmoskow_61,,,,,ben yapiyorum ama url almayi bilmedigim icin koyamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
vaybee43, SELAM ARKADASIM BENIM BIR ISTETIM VAR YAPARSANIZ COK MEMNUN OLURM SIMDIDEN TSKLERRR DJ NAZLI DJ AYBUKE DJ AYSU DJ BERAT EMEYINE YUREGINE SAGLIK KOLAYGELSIN ALLAH RAZI OLSUNN
SELAM KOLAY GELSIN
DJNURCAN
DJMUSA
DJTUBANUR DÖNEN DJ İSMİ YAPARMISINIZ RICA ETSEM SAYGILARIMLA SIZE KOLAY GELSIN BIKAC RENK OLURSA SEVINIRIM HAYIRLI GECELER EMEGINIZE SAGLIK SIZDE OLMASANIZ NABARIZ BILMEMME
arkadasım benmi anlatamiyorum yoksa sizmi anlamiyorsunuz bazi arkadaslarinda benim gibi sıkıntısı var nicklerde image yazıyor birr ve ben yeni gelenlerden önce nicklerimin yazılmasını rica etmisim benden sonra gelenlerin nickleri yazılmış tmm ok emege saygimiz vardır sende haklısın senin işinde zor hep burda kalıp bizlere hizmet etmek zorunda degilsin tekrardan tşk ederim kendi adıma sana ama zoruma gitmedi değil benden sonra gelipte nicklerini alıp gidenler var arkadaşım herkese adil olman gerekiyor bence ve şu image yazan şeyi ortaya yazmanı istiyorum tarif et burdaki arkadaşlara ok vay be arkadaşım sana iyi günler allahasmarladık pai pai bash bash byeeeeeeeeeee