Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
GÖKHAN GÜLEÇ, yüklediğim yerden silinmiş sanırım akşama resimleri farklı yere yükler eklerim.
tskler denız ama photosop bende acmadı ucrelı alın dıyor bunu nerde bolabılırım acaba yardımcı olursan sevınırm
slm arkadaslar ,,benim pc de resimler ,gozukmuyor neden acaba????
EMEGINIZE COK TESEKÜRLER BASARILAR DILERIM SÜPER ANLATIM OLMUS
Elinize saglik kardesim gözükmüyorlar ki
arkadasim fotolarim yarisi görünmüyor bi ilgilenseniz iyi olur ve birde su adobe photoshop cs3 türkcesi indirmek icin varsa bir link verseniz cok sevinirim
halayci27, görünmeyen resimleri düzelttim.
Photoshopı türkçe yapmak için bu konuya bakın;
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=20014
Başlangıç için türkçe kullanım iyidir fakat fazla ilerleyemezsiniz ingilizce olarak kullanmanız kendinizi geliştirme açısından daha iyi olucaktır çünkü anlatımlar genelde ingilizcedir!
BİR SORUM OLACAK DENİZ ABLA BU TEMDA PEKİ İCONLARI ANSIL AYARLICAZ MESELA RENK BÖLÜMÜNÜ ONUDA TEMA ÜZEİRNDE Mİ YAPIOZ YOKSA FTP DE DE NASIL OLŞACAK HAZIR ALMIŞ GİBİ YANİ
asifira, anlayamadım neyi kastettiğini :oops:
Stil seçiminimi diyorsun yoksa renk seçenekleri penceresinin kısa yolunumu nasıl açıcaz anlamadım gerçekten :roll:
Emeginize saglik güzel bir çalişma olmus. değişik bi şey tebrikler
*Deniz*, SLM
BN TEMA YAPMAK İSTİYORUM AMA YAPAMİYORUM BNA YARDİMCİ OLURMUSUNUZ edit
CcC_bitanemsin_CcC, zaten deniz arkadasimiz paylasmis resimli anlatimli olarak resimleri bakarak uygulama yparsan sende yaparsin tema zor bir seyi yok
msn vermene hic gerek yok forum icin var ?
bunuda izle istersen Tikla : http://www.allaturkaa.de/fcp/2/temayap.html
gercekten harika bi paylasim cok sagolun...
DENIZ KARDES ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL ANLATTIN.
AMA KAFAMA BIR SEY TAKILDI TEMA YAPMAK ICIN HANGI PROGRAMI INDIRIPTE YAPTIN O PROGRAMI INDIRINCE ORADAN PROGRAM UZERINDEN MI YAPMIS OLACAGIZ VE KAYIT ETMIS OLACAGIZ TEMAYI.??
DENIZ KARDES ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL ANLATTIN.
AMA KAFAMA BIR SEY TAKILDI TEMA YAPMAK ICIN HANGI PROGRAMI INDIRIPTE YAPTIN O PROGRAMI INDIRINCE ORADAN PROGRAM UZERINDEN MI YAPMIS OLACAGIZ VE KAYIT ETMIS OLACAGIZ TEMAYI.??
Adobe Photoshop CS3 ile temanın resmini hazırladım. Radyoda da fcpsini aldım. Forumda fcp ile ilgili açıklamalar var. Tema yapımı için birçok program var kullanabiliceğiniz Paintte bile hazırlanabilir. PhotoFiltrede basit bir resim programıdır. Corel Drawda güzel bir program tercih size kalmış.
Öğrenmeyi istiyorsanız araştırmacı olup anlatımlarla çalışmalısınız.
guzel paylaşım emeğine sağlık tşklerrr
DENİZ KARDES SENIN EN ALTTA KI YAZMIS OLDUGUN PROGRAMI INDIRDIM
Corel Drawda PROGRAMINI MASA ÜSTÜNE İNDİRDİM AMA MASA ÜSTÜNDE KİTAP SEKLINDE DOSYA GÖRUNUYOR BUNU NASIL FALIYETE GECIRIP TEMA YAPABILIRIM EKLEMEM GEREKEN BIR SEY VAR MI ACABA
CORELDRAW Graphics Suite X3 SP2 Full /Upgrade ( All Languages,requires SP1 to be installed first ) YAZIYORDU.ALTINDA ISE Bengin Download YAZIYORDU TIKLADIM MASA USTUNE INDIRDIM SENCE NASIL IYIMI DERSIN
BU PROGRAM MASA ÜSTÜNE DE ŞU ŞEKILDE DURUYOR SUAN
CGSX3XP2 OLARAK DURUYOR MASA USTUNDE,
MASA ÜSTÜNDEKI GÖRUNTUSU ISE KUCUK BIR MONİTÖR VE KASA CD SEKLINDE DURUYOR SENCE NE DERSIN DENİZ KARDESİM..!!!