flatcast adminleriyle konussak olurmu acaba tekrar 4.15
f5 i 4.15 ve 4.16 kaldirmak icin cikardilar.
geri 4.15 neden gecmek istiyorsun? ban icinse, her bani gercekten hakkeden kisi, o bani kolaylikla kaldirmasinida biliyor...
f5de rahatsiz eden kisileri cizmekle cok daha etkin bir koruma var.
SLM BEN SÖYLDIKLERİNİ UYAPTIM SİTEME EKLEDİM AMA YİNE OLMADI
604-804 YAPTIM HTML KOPYALADIM OLMUYO
SID NOM 892071 Şİ.1****** guzcakoy28fm uyardımcı olurmusunuz
ben acemıyım burda şimdiden rtşkler
bak arkadaşım biz anlatamadık sana şimdi iyi dinle dediklerimi uygula başka biyere gidip ordanda sorma karmakarışık ediyon hiiç bişey anlamıyon sende anlatılanlardan
sırayla yazcam
1 sana gelen sid nosunu radyonu kurduğun siteye gir html düzenleme bölümünde iframe kodunda SİD non yazar ordaki 6 haneli sid nosunu yeni aldığınla değiştir ve kaydet kapa orayı orda işin bitmiş olcak
2- flatcast sitesine nickin ve şifrenel giriş yap Broadcaster's area 'ı tıkla
3 - daha sonra sayfa ortasında az once senin SİD nonun olduğu yerin sağ tarafında Start stream yazısına tıkla ve yayının açılsın hepsi bukadar
4- yayını kendi pc nden yapcaksın hem dinleyici hem yayıncı olamazsın onuda unutma ( yani hem radyo yayını yapıp hemde gidip sitende yaptığın yayını dinleme imkanın yok )
arkadaşım kim dedi bizim şifre verdiğimizi sen kendin aldığın şifreyle giriş yapcaksın
flatcast da sana biz nasıl şifre verelim yada bir başkasına
şifre her sitede o kişi tarafından alınır. bir başkası şifre verebilirmi ?
hala sid geldi diyosun bak yukarda iyi oku neler yapman gerektiğini yazdım
dikkatli okuycak olursan anlaşılmıycak bişey yok yazdığımda
ya bim olmuyo işte açılmıyo bı yerde hata yapıyom ama
yine şifre kabul etmiyo açıl mıyo başka nasıl ayarlarım benımde faz la bılgim yok senın de kafanı sısırdık ama çok özr
benımde tek istedim bı rad yo
acil yardim lutfen arkadaslar flatcastdan gelen radyo bilgilerim tum silindi emailden iframe kodu ne sifre istedim geldi baska bise gelmedi sifreyle radyo ayarlarina giremiyomaktive yap diyo ama bise yok nasil yapacam yardim edermisiniz tskr