Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Saç Rengini Değiştirme
Bu dersimizde saç rengi değiştirme işlemini yapcağız fakat herhangi bi yerde yani tüm hassas seçim için bu yöntemi kullanabilirsiniz..
Sadece saçlarda değil rengini degistirmek istedigimiz her yüzeyde bu yöntem cok işinize yarıyacaktır.
Örnek resmimizi programımızda açalım

2. Şimdi Sol menüden Quick Mask moduna geçeceğiz bunun için resimde görülen yere tıklıyoruz.

3. Şimdide uygun fırçamızı seçelim.Allta görüldüğü gibi rengi seğiştirilecek bölgeyi boyayalım dikkatlice gerekirse fırça boyutunu düşürüp ince telleri de boyayın.

4. Aslında resmi boyamıyoruz sadece o bölgeye maskeleme işlemi uyguluyoruz.
Saçlı bölgenin tamamına bu işlemi uygulayın gerekirse ince saç telleri icin fircanizin kalınlık ayarını inceltin.
5. Evet boyama bittiğine göre şimdi Normal Mode ye dönebiliriz..
Edit in Standard Mode (Q)
6. Standard Mode dönünce saçtan başka her yer seçildi. Ama biz saçı seçmek istiyoruz o zaman CTRL+I yaparak seçimi tersine çeviriyoruz. ( Select-Inverse )

7. Bu şamadan sonra Resimdeki gibi Image menüsünden Adjustment oradan da Hue/Sautiration a girerek istediğimiz renk ayarlarını uyguluyoruz

ve denenmiş örnekler 

*Se-LiN*, cok güzel bi anlatim
emeklerine saglik
paylastigin icin tskrlr
teşekkürler emeğinize sağlık.
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...