Zitat von »"Mistik-007"«
SELAM KARDES BANA----- SU AN YAYIN LiSTEDENDIR......diye kirmizi beyaz ve baska renkden yaparsaniz tesekkürler
Zitat von »"s.sejdi"«
**DJ_Saljim** yaparsaniz cok tesekür ederim arkadaslar eger mümkünse..
deisik deisik..........
elinize emeginize salik yazilari gördüm ondan dedim........
Zitat von »"asi23"«
slm vaybe kardeş.ben alla turkada biraz acemiyim.daah önce dj isimleri talebinde bulunmuştum.ben yanlış mesajmı bıraktım bilmiyorum.ilgilenirsenir sevinirim. dj miray. dj halil. dj harputlu. dj asi* mavi. çeşitli şekillerde olabilir.yanar döner.taşlı.renk tonları canlı renkler.yeşil,mavi.beyaz.turuncu.kırmızı.siz bilirsiniz işiniziibir kaç çeşit olursa sevinirm..şimdiden emeğinize tşkr.

Zitat von »"~~**LEYL@**~~"«
a.slm hayirli günler sizden acil nik lazim bana dj yüregimurlsuz olsun hareketli olsun simdiden cok tsk ederim elininize yüreyinize emeyinize salik cok tsk ederim
Zitat von »"lalelerrr"«
EMEYİNE SAĞLIK ARKADAŞIM Bİ RİCAM DHA VAR BENİM DJ LERİMİN İSİMLERİNİDE YZARMISIN BÖYLE HAREKETLİ ÇOK SEVİNİRİM ÇOK GÜZEL YAPMIŞSIN ÇOK MERSİ
DJ MURAT 001
DJ DAMARRR
DJ SİRİNE
DJ MERT
DJ LALE
DJ BECKHAM21
DJ ZAFER
BUNLRİDA YAZARSAN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUN OLURUM :sevgi:

Zitat von »"masum_güzel"«
tşk ederim yazmışsınızda sadece firari var sevdam nereye gitti rica etsem yeniden yazabilirmisiniz dj firarisevdam olarak biliyorum çok oldu ama bi kaç tane olursa memnun olurum emeğiniza sağlık tşkler
Zitat von »"mahmuthan0038"«
bana da yaparmisin ya
Dj Mahmuthan diye

Zitat von »"katlan"«
Dj asiprenses Dj onur . Mümkünse benim isteklerimi ossi fıstık veya ayca yapsın 4444 ün yaptıkları hoş olmamış