Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm dj firari sevdam yazabilirmisin şimdiden tşklerr
selam dj isimleri icin teşkrl yalnız bi dj ismi daha lazım crayz_dodo dönerli renk siyah gümüş olabilir teşkrl
selamlar bana ERHAN yazabilirmisiniz kırmızı beyaz renkte veya sade bikac renkte,şimiden teşekkur ederım elinize yüreginize saglık.
slm banada DJ ELFİD@ yazarmisiniz bir kac renk olursa sevinirim teşekkürler şimdiden elelrinize sağlık
Selam, radyomuzun djlerine isim yazabilmisin lütfen mümkünse tabi simdiden cok tesekürler.Öne arkaya yada sağa sola hareketli olursa sevniriz. dj berat-dj sevil-dj melek -dj türkü-dj özkan-dj tolga-dj altun-dj güldamlası-dj sibel-dj selen-dj gönül dostun-dj aybüke sayimiz biraz fazla ama uygun olduğunuzda lütfen rica ediyorum çokkk tesekürler.İZMİRDEN Selamlar sevgiler ,basarilar

bunun aynısından bı kaç renkte DJ KüBRa yazarmısınız
slm benimde sizden bir ricam var cesitli sekillerde DJ TU@NN@ isimleri yazarmisiniz daha oncede rica etmistim ama sanirim gorunmedi simdiden cok tskr ederim saygilarimla..
slmlar dj irem dj yalcn dj sevda dj saglikci_28 bır kac renkte yazarsanız sevınırım tskler şimdiden
vaybee43, rica etsem DJ K *H KALP ICINDE IKITANE KUS OLURSA SEVIRNIRIM biri cuyor olsun tabi mümkünü varsa insallah zor isdek isdememisimdir simdiden cok tsk vaybee43 ve alla turkaa ekibine saygilarimi sinar basarilar dilerim :new: :sevgi:
DJ FATMANUR YAZAR MISINIZ
DJ FATMANUR YAZAR MISINIZ
selam dj isimleri icin teşkrl yalnız bi dj ismi daha lazım crayz_dodo dönerli renk siyah gümüş olabilir teşkrl
slm dj firari sevdam yazabilirmisin şimdiden tşklerr
sizden bi ricam olacak. bana da DJ YILDIRIM yazısını yazabilirmisiniz. şimdiden tşk ederimsizden Gelişmiş editöre geç
a.slm cok güzel yapim bana dj leyla lazim ama ricam url olmasin elineize salik emeiunize salik cok tsk ederim