Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm kardesim bize soyle yakısıklı ve guzel YORGAFM yazısı yazarmısın ve bıde dj_onur_20 yazısıda olursa cok sevınırım sımdıden cok sagol
benim icinde
Dj NiLo yazarmisiniz Ltfn..
banada dj masum_güzel ve dj ayça yazarmısınız
slm kolay gelsin sizden bir ricam olcak dj kaplan ve dj mehmet ve dj yagmur isdiyorum simdiden tskr etim tekrardan kolay gelsin
yaaaaaaa waybeeee canim kardesim bana yazdinmi benmi goremyomm yoksa lutfen dj_serdar dj_daglarin_kizi_azee lutfen tesekurler saygilar selamlar gaziantepten
vaybee43, yaa can kardesim valah ben herterafi karis karis ariyom ban ayapilmadi cok ozur diliyerek soliyom sana verdim rahatsizliktan dolay ozur dileirm
YAZILAR ICIN TSK EMEGINE SAGLIKK KARDESSS
slm banada masum_güzel ve ayça yazabilirmisiniz yanıp sönenlerden de olursa sevinirim turkuaz lila ve kırmızı şimdiden tşkler
DJ AsLI hAN ** DJ ZeYcAN ** DJ NaZLı FıRTıNA ** DJ ERH@N ** kırmızı ve beyaz olarak bunları yazarmısınız
kolay gelsin vaybee43 cici-sıla dj hülya hazabilirmisin hareketli olursa sevinirim simdiden tskler calismalarinda basarilar
selam arkadaslar mrb bn cansu kanalım ıcın dj ısımlerı ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım DJ**~CANSU~** DJ~FuRKaN DJ~FatiH VE KANAL ADI ~CANSU.FM~ yardımınız ıcın tskler sımdıden
VAYBEE ABIIII ISI BIRAKDIN MI NEEE
slm arkadaşlar bende iki dj için yazı istiyorum mümkünmü acaba Dj_Buket ve Dj_özlem yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşkr edrm
günaydin abim bana DJ-MUSTAFA..Hosgeldiniz...canli yayinda,,,,serit gibi gecse cesitli renklerden mümkünmü simdiden tesekkürler kolay gele
mümkünse bana Dj GİZEMLİ , Dj HALİL , tşk ederim
Arkadaşlar bende elimden geleni kadar sizlere yardım etmek istiyorum.
yorgafm,
al Güle GÜle kullan
_NiLo_,

all