Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
harika olmus emeklerine sağlık
paylaşımınız için tesekkürler... yüreginize saglik
bunlar çok güzel emeğinize sağlık
EMEGİNİZE SAGLIK HARİKA BİR PAYLASIM TSKLR...
görünüsü güzel bir calisma ama bende inmedi dosya bozulmus galiba bidaha deniyecegim indirmeye
Re: Buton Seti EviL
Edit:oqus pokus
Lütfen resimli alıntı yapmayınız, görüntüsü ve düzenini bozuyor!
hepside birbirinden harikaaa tşkler paylaşımınız için
harıkalardaa nasıl ındırecem ben bunlarıı eror dıyor bana bu rapıd :book:
Evil
Tek Kelimeyle Harikasın Süpersin
Paylaşım İçin Çoookkkkk Teşekkürlerrrrrrrrrrr
Bilgi Güçtür Paylaştıkça Büyür
PayLaşım için TeşekürLer.
evil kardes cok harika butonlar ellerine emegine saglik inan kolay degil yapmasi ben kendim picture it diye programla calisiyom ben nasil kayit edecem bunu normal aldigimda senin dedigin sekilde karisik geliyor bana tek tek diger kardesler yapmisya sana cidden zahmet veremcem simdiden tsklerimi sunarim
EVIL BEN BU RAPIDSAHREDEN INDIREMIYORUM PREMIUM ISTIYOR LÜTFEN RICA ETSEM YENIDEN UPLOAD YAPARMISINIZ
eline sağlık güel ol mus paylaşım için tşkler
yaw bu rapidshareye nici n veriyonuz anlamiyorum sabih bir upload yapinsana sunu yaw indiremiyom bile
Link sağlam arkadaşlar, çalışıyor.
Nasıl indireceğini bilmeyen arkadaşlar aşağıdaki resimleri takip ederek dosyayı indirebilirsiniz.
yaw bu rapidshareye nici n veriyonuz anlamiyorum sabih bir upload yapinsana sunu yaw indiremiyom bile
EVIL BEN BU RAPIDSAHREDEN INDIREMIYORUM PREMIUM ISTIYOR LÜTFEN RICA ETSEM YENIDEN UPLOAD YAPARMISINIZ
Aynı mesaj içerisinde aynı şeyleri yazmanın bir anlamı yok.
İndiremiyorsan resimli anlatım var ona bakarak indirebilirsin
Gercekden Harikasiniz Ellerinize emeginise Saglik
tskler
Link Ölü Yenilermisiniz Tşkler...