Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Slyt yapmak
Arkadaslar videoda görüldüğü gibi bir slayt yapmak istiyorum fakat olmuyor tam sarkının sözleri basladığıda o sarkının sözlerinin sözleri cıkmasını istiyorum fakat yapamıyorum o nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz
http://www.youtube.com/watch?v=B5K59wkXaKg
Bende Video görünmedi maalesef
ama söylediğin şekilde bir video'yu çeşitli programlarla yapabilirsin. En kolay ve herkeste olanı Movie Maker...
Movie Maker la olmuyor kaç kere denedim olsa zaten burda bu yardımı istemezdim
by tayfun,
eğer yotube 'e yükemek istiyorsan yaptığın video 'u
neroda
Slayt gösterisi yap bölümü mevcut
yok eğer flash olarak yapmak istersen
SWİSHMAX la yapabilirsin ama ozaman youtubeye ekleymezsin
Bakın arkadaslar anlatmak istediğim bnm şarkıya tam başlarken şarkının sözleri cıkıyor şarkıyı tam söylediği an onu yapmak istiyorum videouya bakarsanız anlarsınız
by tayfun,
sende karaliyim'in yazdiklarini tam olarak okursan, nasil yapildigini anlarsin!
kisaca sözlerin hangi saniyede oldugunu inceleyip, sözleri tam o süre icine ekliyecen!!
by tayfun,
bende sana onu anlattım işte neroda öyle yapabilme seçeneği mevcut
neroda Slayt gösterisi yap diye bir bölüm var ordan sitedğingibi müzige göre yazının çıkışını ve girişini ayarlayabilirsin
yukarıdaki resimde gösterdim dikkatli bakarsan dalga kaydırıcı yazıyor işte onu masula kenralrından tutup genişletebilrisin ortasından tutup müziğin başladığı anda çıkmasını sağlamak için sağa sola kaydırabilirsin
önemli olan o bölümde biraz araştırıcı olmak en iyi öğrenme yöntemi deneme yanılma yöntemidir :up:
Ne kadar bilirsen bil, karşındakinin anlayacağı kadar bilirsin
Kararlıyım neronun kacıncı sürümü o resimdeki indirecemde
by tayfun,
neronun tüm sürümlerinde slayt yapma bölümü mevcut sadece menüler değişik
benim kullandığım sürümü soruyosan --> Nero 8.3.6.0 Ultra Edition
Çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için