Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
alistim duramiyorum misali :-) arkaplan yapmaga
bu areket resim sanirim yorum :roll: tsk anlamadim anlamini ama genede tskler :sirin:
dur isareti yapmis

))))))))
AKASYA, koloksiyon yapiyo ya
Rapunzel,
AKASYA, hepsni koysun bari degilmi akasya
:27672: koydum hepsini seckin rapunselin koleksiyonunu tamamlar insallah
ben devami gelecek diyom ama daha tek tek allaturka foruma degilmi
ellbete gelecek ama simdilik bukadar yaptikca paylasmayi ve yorumlara göre dahada iyi olmayi amacliyorum kisemt olursa tek sorun photosop kulanamadigim eh onun icinde yavas yavas fantazi geldikce ancak allaturkada yeni deyilim ikinci evim misali ama uzun zamandir yoktum yemin etiydim öyrenecem tema yapmasini paylasmak icin geri dönecem demistim ve öylede yaptim :hehe:
yüreginize saglik tesekkürler

ßunLaR nee
yaptiginiz arka planlari fcpli sekle getirip bide ekleseniz bence daha faydali olucaksiniz bunu beyenen arkadaslar kullanabiliceklerdir
güzel olmuslar emeginize saglik...
Re: alistim duramiyorum misali :-) arkaplan yapmaga
yorumlariniz icin tskler arkadaslar ama fcplerini yaptim yalniz buraya ekliyemiyorum bir türlü basaramadim aleseff:-(