Kuralci olmak iSleri kolaylaStirir aSlinda. Neden derSen cünkü yolumuzu biliriz,
kuralSiz bir trafik düSünebiliyormuSun? Sarpa Sarar!
Veya kalin yazmanin kuralini anlatayim Sana, kalin yazariz cünkü üzerini baStirmak iStedigimiz cümlelerin veya kelimelerin öne cikmaSini iSteriz. Kalin yazmaninda oyun oynamaninda kurallari var ve bir iSe yarar, gerekSiz degildir!
Eglenceyi kiSitlayan kuralSizliktir, kurallari olmayan bir oyun cocuklugumdan beri hic hatirlamiyorum, evcilik oynarken bile kurallar vardir, iki anneli oynanmiyordu, kizda olSam baba oluyordum, ve hicte eglenceSiz olmuyordu baba olmak
Benim oyunu kazanmak gibi bir hirSimda yok, olSaydi zaten Senin verdigin bilgilerle bulmak zor olmazdi cünkü tek bitane klibi var youtube'da oda zaten klip degil Slayt.
Sezen AkSu'nun Kücügüm SarkiSini ekledin varSayalim, klip'ten degil görüntü Slayt olSa, bu oyunun eglenceSi kalirmi? Kac tane Slayt Seyretmek gerekicek?
Tombalada bile kural var, haa Sen kazanirSin bende tebeSSüm ederim bu kuralcinin eglenemeyecegi anlamina gelmez,
yada Tabu oynarkende kimSe kazanmak icin oynamaz, eglenceli oldugu icin oynar..
Kurali olmayan bir oyun varmi?
Kurali olmayan bir forum varmi?
Kurali olmayan ne var?
Hem anlamadim ki, kurala göre oyun olmadi diye makyözünü, iSikciSini kim iStedi? BaSit kurallari var oyunun, bunuda oynayamiyoSak...baSka Söze gerekte yok zaten..