Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
gulum64, o0fff off döktürmüşsün cnmm mucuxx
emeklerine sağlık süper olmmuşş
nisa nisa, SAOL BIDENEM YA DELI OLACAM 4 BIRDEN EKLIYEYIM DEDIM CNM NEDEN OLMUYOR

(
fcp leri eklentiden ayri ayri alican cnm o sekilde hepsini gönder diyeceksin ayrı olur o zaman
nisa nisa, CNM SABAH IKI TANE YAPTIM OLDU AMA SIMDI YINE OYLE YAPIYORUM BI TANE TEMAYI ALIYOR BELKI KAFAM IYICE KARISTI ONDAN OLABILIR SAOL CNM BENIM MUCUK
gulum64, aynı tür ve desendeki temaları tek başlık altında eklersek indircek arkadaşlara daha kolaylık olur paylaşım için tşkler
bu temaların güzel olmuş yalnız bazılarında yazı okunma problemi olabilir hepsini bi başlığa topladım
bidaha yorma beni
beratcan, OY OY OY TSK EDERIM CAN HARIKASIN BEN DENEDIM OLMADI

DMM BIDAHA SENI YORMAM DERSEM INANMA BECEREMEZSEM SEN IDARE EDIVE GARI OGRENESIYE SAKA BI YANA HARIKASIN SAOL BEGENMENEDE SEVINDIM :mucuk:
gulum64,
bir başlığa birden fazla fcp ekliceğin zaman önce ilk tema görüntüsünü ekle sonra fcp yi ekle sonra o fcp yi eklenti gönder yap
sonra ikinci tema görüntüsünüe ekle tekrar o görüntünün fcp sini ekle yine eklenti gönder yap
en son bittiğinde fcp eklemelerin ön izleme yap ve daha sonra gönder butonuna basarsan fcp lerin eklenmiş olur :up:
emegine saglik güzel olmus sevdigim renkler tsk...
Emeğinize sağlık çok güzel bi çalışma olmuş Paylaşım için TeşekürleR
ELINE SAGLIK GULUM CANEM BENIM DÖKTURMUSSUN VALA TUTUTUTUT MASALLAH NAZAR DEGMESIN CANEM BENIM :sevgi:
of of of yine harikasin be gülüm ne diyem ben simdi sözlerde az ama yinede herkez gibi ellerine saglik :d010:
Re: BU KALP UNUTURMU-(GULUM64)
BYn_ExelanS, sevdayeli, Ayyuslum, AYISIGI<ZAFER, taner0641,
tsk ederım canlar guzel yorumlarınız ıcın opuyorum sızı :mucuk:
hepside birbirinden süper olmuş arkadaşım yüreğine emeğine sağlıkk
gülüm cok güzel olmus dördü bir arada ellerine saglik cnm süper olmus herzamanki gibi. :hiding:
emeğinize sağlık teşekkürler