Giriş yapmadınız.

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

61

Saturday, 29.11.2008, 12:30

Alıntı sahibi ""masum güzel""

nickime göre resim ararken bu site çıktı karşıma bnde ilgilenmek istedim google aracılığıyla buldum :masum:

masum güzel aramiza hosgeldin,
adasim olarak ilgimi cektin :smiley:
umarim memnun kalirsin, guzel paylasimlar dilerim :up:

• Özel mesaj gönder

62

Tuesday, 27.01.2009, 02:53

Bende Flatcast icin yardim araken Google de buldum Alla Turkaa yi!
Iyikide bulmusum diyorum.
Sayenizde cok seyler ögrendim...

cennetimsin

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

63

Tuesday, 27.01.2009, 03:28

allaturka bir harika bende cok begendim elinize emeginize saglik yapanlarin basarilarinizin devamini dilerim iyiki varsiniz sagolun var olun :sirin:

DAMRAM

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

64

Tuesday, 27.01.2009, 18:38

gogleden bulmustum uye olmus bırkac resım eklemıstım daha sonra dj olunca tema almak ıcın geldım üyelıgım duruyor dıye ve bıdahada gıdemedım :hehe:

65

Monday, 23.02.2009, 15:03

googleye alaturka sarkılar yazdım ayagım kaydı buraya düstüm:))
baska bir forumda laflasıyolardı allaturkaa bizi gecmis die ordan kulagıma ilisti

66

Monday, 23.02.2009, 16:45

ßy-_Rmx, AllaTurkaa zaten her zaman 1 numaraydı. Numaramızı değiştirmeye niyetimiz yok daha :D Çokkk beklerler...

haktan

Acemi

• Özel mesaj gönder

67

Saturday, 28.02.2009, 08:59

selam ben huysuz valla daha ne olsun harika bir site ellerinize yüreğinize sağlik :döverim:

haktan

Acemi

• Özel mesaj gönder

68

Saturday, 28.02.2009, 09:02

ama ben esas torununu yaş günü bugün ona mc queenli tema istiyorum .ne olur ne olur.Adam araba hastasida ona yas günü temasi yapmam lazim.Anneanneden sevgiler .Çılgın anneanne anam çag değişti valla artik anne anne toruna radyoda yaz günü yapacak hehe sagolun valla iyiki varsiniz

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

69

Saturday, 28.02.2009, 09:45

tesekkur ederim ellerinize saglik cok guzel siteniz cok guzel faydali seyler. var..

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

70

Saturday, 28.02.2009, 10:57

Daha önceleri üye olamamıştım sadece temaları çalıyordum :P
açıkcası editliyordum itiraf edim ama bunun ne kadar kötü bişi oldugunu bilmiyordum ilk dj liğe başladıgım zamanlardı o heyecanlaa oyy dedim temaların denizine düşmüşüm diyordum alıp alıp fcp yapıp kullanıyordum :((
sonra arkadas buraya üye olmuş şablon yapmayı bilmiyordu ona şablon yapmayı öğrettim hatta bi kaç şablonunuda yaptım ekledi inmeye başlayınca
bende heyecanlanmaya başladım çok hoşuma gitti
Sonra arkadaşa dedim bende üye olmak istiyorum tema yapmayı çok seviyorum herkese özel tema yapardım
Allaturkayada yapmak istiyorum dedim o şekilde üye oldum
Geldigim zamanlar çogu seyi bilmiyordum burda o kadar cok sey ögrendimki
çok güzel olmasada ilk temalarıma göre daha güzel temalar yapıyorum
Her şey için tşk ederim allaturkaya

melik

Acemi

• Özel mesaj gönder

71

Monday, 4.05.2009, 19:43

ACEMİYİMM BAKIYORUMM :)))

• Özel mesaj gönder

72

Tuesday, 5.05.2009, 01:25

bende gogleden buldum
siteme radyo kurdum ve değişik temalar arıyordum
gogoleye flatcast tema yazdim burasi cikti,iyiki çıktı,çünkü olmam gereken yerdeyim.burada çok güzel emekler var.ve ben sitemda radyoya temalarını koyuyorum çok beyeniyorlar. :wman:

sema056

Profesyonel

• "sema056" bir kadın

• Özel mesaj gönder

73

Tuesday, 5.05.2009, 03:24

Ben Nisa hanım varya tanırsınız. Bu hanım bi kapanırdı eve günlerce cıkmazdı.Allah allah dedim meraklandım,gittim yanına.Ana bi baktım ne güzel temalar yapıyor.Bi becerikli ama......Nisacım sayesinde tanışmış oldum siteyle. :blink:

viyolin

Stajyer

• Özel mesaj gönder

74

Friday, 29.05.2009, 20:09

bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum..daha ikinci günüm ama sizlerle olmaktan çok mutluyum..herkese svgi ve selamlar.. :

75

Tuesday, 2.06.2009, 17:47

ben google amcadan buldumm siteniz çok güzell yeni temasıyla bi o kadar daha güzel olmiş

• Özel mesaj gönder

76

Friday, 5.06.2009, 14:55

tamamen tesadüf :)

• Özel mesaj gönder

77

Saturday, 6.06.2009, 17:26

aşağı yukarı iki yıl oldu ben allaturkayla tanışalı ve öncelikle burda bencillik yapmadan emeklerini bizle paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
site güzel sizler süper daha ne diyim allah razı olsun google dan
:google:

mcy94

Stajyer

• Özel mesaj gönder

78

Monday, 6.07.2009, 11:43

sayfayı aşağı indirmekten parmağım yoruldu :smiley2046:

79

Wednesday, 8.07.2009, 20:52

nisa nisa, nisa hanim efendim bazen öyle guzel seyler yaziyorsunuzki inain severek okuyorum bazende cok cidi seyler yaziyorsunuz yin eguluyorum ALLA TURKAA yla tanismanizi öyle guzel anlatmisinizki bende yazayim dedim
inain radyoyu kurdum herkesin cok guzel temalri var severek bakiyorum nasil olur falandiye inceliyorum
tabiki=)) flatcasta bannerler bölümunde gezerken bakdim ALLA TURKAA allahh dedim hemen daldim iceri inain severek inceledim siteyi beni ilk girdigimde tabi birsey bilmiyorum nerden tema alinir nerden ne yapilir sadece site incelemesi yani merak bu merakim burdaki yardimlasmayi okumam dostluk sevgi bagi olmasi inain beni okadar etkilediki alla turkaya kayit olmak icin kactane allaturkaya kayitli radyo gezdim yardim ciliklari attim :lol: bilemezsiniz bir allahin kulu demedi isde söyle kayit ola bilirsindiye buda kayitli olan kardeslerime benim sitememim belki cok guleceksiniz gercekden gulun hak ediyorum ama sonunda tek basima basardim kayit olmayi nedenmi sevgide dostlukda yardimda yarisan insanlari seven lersiniz kimseye alay li sekilde davranmayan insanlarin yardimina hizir gibi kosan allaturkaa fprmu okundugu zaman dah iyi oldugunu farkinavarcalardir isde busevgi cemperi beni bu sitede bagladi atsalarda gelirimmmmmmmmmm bas belasiiiiiiiii sevgi doluuuuuuuuu kardes sevdalisiiiiiiiiiiiiiiiiii bennnnnnnnnnnnn :gelinbakiyim: allaturkayaaaaaaaaahayranim sizleri seviyorum dostlarimmmmmmmm

Beheycan27

Stajyer

• "Beheycan27" bir erkek

• Özel mesaj gönder

80

Wednesday, 8.07.2009, 23:14

googleden tema araken buldum tesadüfen :error: