Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ve bir kac tane daha cesitli renklerden DJ DELIYÜREK yaparsiniz sevunirim ekseri kirmizi renk kullanirim tesekkürler
tşk ederim vaybe ellerine saglık herşey için ben 12 beklerdim ama gene kıyamadın dimi beni 12 bekletmeye ]]]]]]]] cok sag ol herşey gönlünce olsun :saril: :harika:
selam ossi sen den şu nakarat ı yazmani rica edicem alevli sekilde olracak sekilde
NE ZAMAN BİRİRİSİ SENDEN SÖZ ETSE
BAŞIMI TAŞLARA VURASIM GELİR
HASRETIN BÜYÜR DEVLEŞİR İÇİMDE
KALBİMİ ATEŞE ATASIM GELİR.
bu nakarati 100kb gecmicek sekilde ayarlarsan cok sevinirim.simdiden tsklr ellerin dert görmesin.A.E.OL.
bi de ossi unuttum ya DJ_ASYAMMM yazabilirsen bi kac renk sevinirim biri alevli olabilir .tsklrr.
tsk beratcan paylasim icin tsk,ler inan bilmiyorudum özur bekelrim sorun deil :h050: buarad verdiginiz bilgiler icin allaturkaa emekdarlarian
____ saygilarimi sunar basarilarinizin devamini dilerim :thanks:
slm cok guzel bi konu bikmadan butun sayfalara baktim cok guzel gifler yapmisiniz arkadaslar emeklerinize saglik basarilarinizin devamini diliyorum netteki en guzel ve en buyuk site AllaTurka yolunuz acik olsun rica etsem bana bir kac tane Dj NuR yazabilirmisiniz tesekkur ederim ...
slm ossi ben dj sevda dj tugçe istiyorum her renkte olursa şimdiden tsklerr
DJ DERSIMLI HARAKETLI VE GÖZ ALICI YAPA BILIRMISINIZ TSK EDERIM
tesekkürler elinize saglik DJ CANDOSTUM CESITLI RENKLERDEN VE MODELLERDEN SIMDIDEN TESEKKÜRLER
selam kolay gelsin bana radyo banneri olarak MORAL FM ve DJ ANATOLIA sizler le(kirmizi siyah ve hareketli lütfen) yaparsaniz sevinirim
sl arkadalar bana bir kac grif yazarmisin
DJ YAKAMOZ
DJ FILIZ
DJ FEHMI
DJ SINEM
SIMDINEN TSK EDERIM ELERINIZ DERT GÖRMESIN
bana çok acil seslisohbet57 yazabilcek arkadaş varmı lütfen yardım edin acil
selam
bende bir tane dj eftelya rica etsemm mumkunmu??? gerci yuklememsine beceremiyorum ama
yardim alirim tskler elelrinize saglik
KARDES YAZILAR ICIN TSK EMEGINEW SAGLIKK SUPER OLMUSLARR
lütFENNN FARKLI ŞEKİLDE YAZARMISINIZ
DJ*CELaL*
-_-RÜVEYDA_-_
XD_RUŞEN_XD
DJ=>INFAZ<=
..ŞİMDİDEN ÇOK TESEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK
dj isimler süperrrrrrrrrrrrrr ellarine salik nekadar tsk etsem azdir cok zahmet verdim fistik cokcok tsk,ler sizlere gercekden can dost sunuzzzz
kalp icinde DJ~HASRE
VE SEVGI SITESI SARIKAYAFM66
YAZARSANIZ SIZLERE MINNETAR KALIRIM .SIMDIDEN COKCOK TSK
sizlere tsk,den baska birsey veremiyorum saygidan basaka siz insanlari sevindiriyorsunuz insallah allahda sizleri sevindirsin duvasi ni eder saygilar
sunarim
:sevgi: tsk,lerrrrrrrrrr

vaybee suna benzer bi kac tane yaparmisin >Dj Yarali Yürek Dj Soner Aydin<
ve Dj SeNsiZLiK_ÖLüM Dj Zehra Ergenc her iki isimdende bir kac tane olsun lütfen
slm benim bi ricam daha olucakti acaba hareketli harflen önünde dj yazmicak
YALANDÜNYA VE DURGUNDÜNYA YAZARMISIN
SIMDIDEN COK TSKLER ELLEINE SAGLIK
[/b]altın yazılı olarak yapabilirmisiniz .
dj filiz, dj şirine,
tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr