Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "~g£c£ yolcusu~"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 3.01.2009, 22:14

CCleaner mükemmel bir program ( RESİMLİ ANLATIM )

ARKADAŞLAR açılımı Crap Cleaner olan program adından da anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz dosyaları silerek daha kararlı ve dolayısıyla hızlı bir bilgisayara kavuşmanızı sağlıyor. Bu küçük program o kadar iyi işler çıkartıyorki şaşırmamak elde değil BEN 2 YILDIR KULLANIYORUM, bilen arkadaşlar kendileri kurabilir ama bilmeyenler için kurulum ve programın kullanılmasını burda anlatacağım

»»» Öncelikle programı burdan indirin «««

programın bilgisayarınıza kurulumu bu kadar ama kullanımı hakkında söylemem gereken önemli bazı yerler var onlarıda resimli olarak aşağıda anlattım

Son olarak burası ÖNEMLİ»»» Araçlar bölümünün başlangıçta kısmı ile Windows'unuzun açılışında başlayan uygulamaları silebilir ve çalışmamasını sağlayabilirsiniz. Peki buradaki amaç nedir ? Windows açılışına her eklenen başlangıç ögesi sistemin biraz daha yavaş açılmasına neden olur. Bu alanı kullanarak gereksiz uygulamaların açılmasını engelleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem ( sakın yanlış anlamayın ) eğer acemi iseniz burayla pek ilgilenmeyin, çünkü gerekli bir uygulamanın başlangıçta açılmasını engelleyerek sisteminize zarar verebilirsiniz..................Kolay gelsin

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 3.01.2009, 22:18

~g£c£ yolcusu~,

tşk ederim paylaşımına
yararlı bir programdır kendim şahsen kullanıyorum gerekli herşeyi açıklmaşşın zaten

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 3.01.2009, 22:21

ben teşekkür ederim beratcan zevkti benim için AllaTurkaa'dan çok şey öğrendim biraz da benim katkım olsun istedim

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 3.01.2009, 22:43

~g£c£ yolcusu~,
yalnız bir önerim olcak

genelde bu tür resimli paylaşımları çoğu sitelerde bulmak güç olduğundan dolayı kendi yaptığınız resimli anlatımların her bir parçasına imzanızı vede
''Allaturaa'' yazısını silinemiycek biryere yazarsanız çok daha güzel olcak düşünesindeyim
tekrar tşkler

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 3.01.2009, 22:45

bir dahaki sefere öyle yaparım beratcan haklısın galiba teşekkürler

fofana7

Acemi

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 20.02.2009, 11:04

tesekkurler sglun