Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
artık normal şekildede acamıyorum bu hatayı veriyo
15:43:48.546: Initializing Producer V5.0.225 ...
15:43:48.625: There is another producer or viewer running - close all other browser windows firs
eylül0,
yavuz36,
eski f5 sürmü komple pc den kaldırmalısın önce daha sonra yukarıdaki likten tekrar yükleme yapmalısın
f5 versiyonunu bazan yükle kaldırdan kaldırmak yeterli olmuyor regedit bölümündende kaldırıp öyle dene kurmayı
bikaç başlık
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=74502#74502
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=152561#152561
olmuyo en iyisi vazgeçmek radyodan teşekkür ederim yardımlarından dolayı
eylül0,
istemek, azmetmek, sabretmek mücadele etmek başarıyı getirir (çözüme ulaştırır) :up:
olmuyo yapmadım forumda okumadım yer kalmadı
gönderdirniz yerde şu yol var
HKEY_LOCAL_MACHINE>>Software>>1 mal 1Software >> Flatcast >>
ama bende HKEY_LOCAL_MACHINE>>Software>> burdan sonra flastcast dosyası yok
eylül0,
bakın öncelikle sisteminizdeki f5 sürümünü komple silmeniz gerekiyor yani bikaç bölümde mevcut yüklemeleri var yukarıda verdğim linkte açıklanmış
denetim masasında yükle kaldır bölümünden kaldırmak bazan yetmiyor
regedit kayıtlarınıda silmek gerekiyor
başlat >çalıştır > regedit yazıp tamam deyin kayıt dosyalarının olduğu bölüm açılcaktır
orda yapmanız gerekende yukarıda verdiğim link te açıklanmış önemli olan dikkatlice okumak anlatılanları
gönderdirniz yerde şu yol var
HKEY_LOCAL_MACHINE>>Software>>1 mal 1Software >> Flatcast >>
ama bende HKEY_LOCAL_MACHINE>>Software>> burdan sonra flastcast dosyası yok
eylül0,
regedit kayıtlarına girdiğiniz zaman
en üstte düzen menüsüne tıklayın bul yazısına tıklayın açılan ufak ekrana şunu yazın ---> NpFp501.dll ve --->sonrakini bul yazısına tıklayın
biçok başlık bulcaktır bulduğunuza başlıkların sağ bölümdeki NpFp501.dll ile ne varsa silin
klavyeden f3 e basarsanız aramanızı tekrarlıycaktır tüm çıkan kayıtlarınızı silin bitenekadar bunu yapmalısınız
daha sonra f5 güncel sürümünü yeniden yükleyin
artık normal şekildede acamıyorum bu hatayı veriyo
15:43:48.546: Initializing Producer V5.0.225 ...
15:43:48.625: There is another producer or viewer running - close all other browser windows firs
sorun buysa, baska bir flatcast programinin acik oldugunu bildiriyor...
fazlasi degil!
beratcan dediklerini yaptım kendi temaları oluyo ama en baştaki soruna döndüm temayı kaydediyorum ekspoler şeklinde açılıyo sayfa ve hemen kapanıyo bunun caresi varmı sağol
yada teme hangi programda açılıyor onu deneyeyim
yada teme hangi programda açılıyor onu deneyeyim
temalar sadece FlatcastProducer üzeri aciliyor
buraya bak belki isine yarar.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=24013#24013
temayı yükle kaydet diyince direk ekspolerdan kaydediyor verdin yer almanca oldundan anlamadım genede sağol
eylül0,
sanırım siz indirdiğiniz temaya direk çift tıklayıp açmağa çalışıyosunuz gibi geliyor bana
eğer öyle yapıyosanız olmaz radyonuzu açıp indirdiğiniz temayı radyonuza import (içine yükleme) yapmalısınız
evet ya sonunda

) oldu çok sağolun dedin gibi direk açmaya çalıştımdanmış sizide kendimide uğraştırdım elinize sağlık sonunda oldu
sanırım ben bu işi öğrenene kadar çok soru soracam :roll:
eylül0,
önemli değil arkadaşım bizler ve arkadaşlarım yardım için burdayız
önemli olan sorununuzu bizlere doğru bir şekilde yansıtabilmeniz
eylül0,
istemek, azmetmek, sabretmek mücadele etmek başarıyı getirir (çözüme ulaştırır) :up:
sadece linklerden olusan temalari nasil yükl
yoruz?
SHAQ777,
linklerden oluşan tema diye birşey yok sanırım sitedeki butonlardaki link isimlerinden bahsediyosun o gördüğün site indeksinde hazırlanmış ve html dosyası olarak siteye konulmuş tur