Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam kolay gelsın harıka seyler yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz cok merak ettım bende yapmak ıstıyorum ama beceremıyorum nerden nasıl yapıyorsunuz cok merak ettım sızcede sakıncası yoksa bı programmı var bunları yaptıgınız
vaybee43, ya yapmisin ama sadece DJ YARALI ýapmisin zahmet olacak biliyorum ama dj arkadas rica eti acaba Dj Yarali Yürek
Dj Soner bi resmin icinde yaza bilir mi diye
ne istedni ben acıkca anlamdım daha net yazarsan ne resimi resim ver icine yazem kafama göre yapmam
Bana da Dj halil dandik bir şey olmasın
birde Öz Amed Fm lütfen dandik bir şey olmasın dönsün yada gidip gelsin şimşek çarpsın ama dandik bir şey olmasın
vaybee43,
ayni bunun gibi ama Dj Yarali Yürek ve Dj Soner yazmasi gerek resmin icinde ve benimkilerin resmini zaten kopyalayim gösderdim benimkindede ~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~ ve Zehra Ergenc yazmasi gerek umarim anlata bilmisimdir
slm vaybe gene ben senden 2 tane ricam olacak dj gül yaparmısın bana biri sabit olacak biride dönen olsun sabit olan sana atacam gibi olursa dj gül aynen böyle sabit olsun buna benzer öbürüde dönen olsun cok tşk ederim
arkadaslar selam bırbırınden harıka seyler yapıyorsunuz ellerınıze saglık bende de bu program var ama yukledıkten sonra yapmaya calısıyorum yazıları yazıyorum kaydedıyorum fakat radyomda koymak ıstedıgımde ya radyo donuyor yada radyo kapanıyor anlamadım neden oldugunu yada hıc almıyor bı yerde yanlıslık yapıyorum ama nerde oldugunu bılmıyorum bana da yardım edersenız cok memnun olurum burası yerımı degılmı bılmıyorum ama yerı degılsede kusura bakmayın
SELAMMMM BANADA DEGISIK SEKILLERDE YAZILAR YAZARMISIN AMA BIRAZ FAZLA OLABILIRR
DJ RASIM UCAR
DJ REIS
DJ VEYIS SARISOY
DJ MEHMET 5757
H.ÖRNEK FM
H.ORNEK FM HOŞ GELDINIZ
SIMDIDEN COKKK TSK EDERIMMMM
3 CER VEYA DORDER TANE DEGISIK OLARAK SANA ZAHMET SIMDIDEN TSK