Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hemşom acil şifalara sana geçmiş olsun inşşlh en kısa sürede aramızda görürüz seni
gecmis olsun abi hastamisinn allah sifalar versin vaybeeeee abi
DJ YOLCU (TURKUAZ RENK OLCAK)
DJ DAYI (ASKER YESILI )
DJ KUMSAL (PEMBE)
DJ VADİ (SARI)
DJ DENIZ
DJ K@R@GÜL (GÜLKURUSU OLAN
TESKLER SIMDIDEN
abi bi de Dj aNaToLiA yazar mısın rica etsem ??
selam ossi rica etsem Dj_R€C€P - Dj_G€C€_ GÜN€Sİ - Dj_TÜRKAN SULTAN AMASYA DAN CANLI
YAYIN-ALMANYA DAN CANLI YAYIN alev cikcak sekilde yazabirmisin.ama 100kb gecmesin lütfen.A.E.OL.kolay gelsin dileklerimle .cok oldum sanirim daha yazmayim :=)
SLM BI RICAM OLUCAKTI
BANA CANISI VE MENEKSE ÖNÜNDE DJ YAZMICAK VE HAREKETLI HARFLERLEN YAZA BILIRMIISN SIMDIDE COK TSKLER
oldum oldum iyi oldum cok sagolun arkdaslar bu gece el atılcak ins herkeze iyi gifler ve iyi forumlar dilerim
C@NISI,
yanlış ekleme ----> [/url]http://www.starradyo.de/upload/12/12197_katlan.gif[url][/url][url][/quote]
[quote]
doğru ekleme ---> 
[/quote]
bu şekilde ekle ben eklediklerini düzelttim
resim
[url] ile eklenmez
[img][/b] ile eklemelisin :up:[/img][/url]
dostluk ve kardeşligin birlesdigi mekan ''www.damlafm.com''
güzel bi gif yaparsanız cok sevinirimm ana sayfaya koymak isdiyorum simdiden çok tesekurler
Dj Kibele Dj Fahri Dj Asiprenses istiyorum mümkünse
Abi Ellerine Sağlık Yaptığın Gifler Çok Güzel.Eğer Mümkünde By Mert Ve By Özkan Yazabilirmisin.Ama By Özkan'ı Beyaz Kendi Etrafında Ters Ters Dönen Olursa çok iyi olur.Tşkler.
beratcan, tskler aslinda img ve url arasinda kalmisdim img dedim ama sornadan vaz gecdim ama yinede sagol sen düzeltmisin

sunun benzer 3 tane Dj Yarali Yürek yapa bilirmisiniz zahmet olmasa
selam
emegıne saglık
sızden rıca etsem djyabangülü dönen dj ısmı yaparmısınız ,,
djakdex yaparmısınnız bır kac renk olur sa sevınır elıne saglık senın yapdıklarımnı kulşanıyom
hakkını helal et
slmm arkadaslar bana dj_QaRIZma yazamsin hareketli olsun 3 tane istiyorum farkli sekilde lutfen simdiden tsk ederim
selammmm kardeş bana degısık sekıllerde örnek fm aıle radyosu yazarmısın DJ MEMATI_5757 OLARAK SEKILLERDE YAZILAR YAZARMISIN RICA ETSEM 3 4 TANE OLARAK SIMDIDEN TSK EDERIMM