Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm vaybe ya kardeşim sıtım seni biliyom ama ben bana yazdıgın isilerin biri yanlış olomuş amam ben onları mümkünse dönerek istiyom BİTANESİNDEN BİTANESİNE CANTANESİNDEN CANTANESİNE bunları aynen böyle ama dönerek olsun cok degerli birine vercem de kusura bakma şimdiden sana kolay gelsin her şewy için cok sag ol
ellerin dert görmesin allah gönlüne göre versin başarılarının devamını dileim :sucsuz: :lol:
selamm benım ıstegımı yabmısınız ama öyle bırsey degıldı istedıgım
DJ~SeRKaN ile HaReKeTLi SaaTLeR
DJ~SeRKaN ile DaMaR Operasyonu
buyuyüp kuculen bır yazı ve gumus renkte olursa sevınırım
tskler sımdıden
Sevgi Kelebegi
Sevgi Kelebegi[img][url][/quote]
[img]http://www.starradyo.de/upload/17/16762_.gif[/img]
slmmmm
slmm ossi bana yazdigin bari dj isimleri acilmadi yada biz yapamadim dj mahmut yazarsan sevinirim banada dj sevda beyaz ve siyah cok saol tskler
selam ossi nicleri yazarken bi nic eksiz yazmisim sen den ricam onu da yazarsan inan cok sevinirim.~~*(HALO)*~~ 100kb gecmicek sekilde yazarsan memnun oluruz.A.E.OL selamlar.
vaybe abi cok olacam ama sanada asimavifm hosgeldiniz kare icinde yaparmisin 1kac sekilde
DJ AYAZ GECELER RİCA EDEBİLİR MİYİM.3 ÇEŞİT
DJ ZÜMRA SİZLERLE
DJ ZÜMRA
DJ SEDA
DJ MAHMURGÖZLÜM
DJ ESMERİM
DJ GÜNESH
COK TESEKKRLER KOLY GELSİN
vaybee bana bunun gbi dj datcali dj cambaz kestanefm.simav ve dj seda yazablrmsnz
teskkrlerr
SAYGILAR BU İŞLERİ ÇOK BEYENDİM SAOLUN
AMA BEN NASL OLDUNU BİLMİYOM
SAOLSUN KARDEŞİM ZÜMRA YARDMCİ OLYO
SİZLERİDE TAKDİR EDİYOM
selam
DJ_OSMAN_MERT RİCA EDEBİLİRMYİM????
slm kardess biraz taksit taksit istiyom dj isileri özürr bana dj esmer sarı dj hande bi kac tane yaparsan sevinirim teşkrll
SLM ARKADASIM BANA YAPTIGIN DJ YAZILARI VE CEYLAN FM E HOSGELDINIZ YAZI COK GÜZEL OLMUS AMA SAYFANIN ICINE ALAMIYORUM BOYUTU COK BÜYÜK 100 DEN ASAGI OLMASI GEREK BIRDE DJ GÜMÜS YAZARSAN SEVINIRIM
CEYLAN FM E HOSGELDINIZ VE DJ GÜMÜS YAZARSAN SEVINIRIM EMEGINE VE YÜREGINE SAGLIK
slm vaybe arkadasim bir TANE DAHA YAPA BILIRMISIN
**DJ:CAN ASKERIM** DIYE HERSEY ICIN TESEKKÜR EDERIM
BIR SORUM DAHA OLACAK BANAA SAYFA YAPMAN MÜMKÜNMÜ HAZIR SAYFA YANI ICIN DE BENIM ARKADASLARIN YAZILARI OLMA SÜRECIYLE YADA KIMI BANA ÖNERIRISINIZ ONA YAZAYIM
DJ YUSUF
DJ CANO
DJ ARZU
DJ KAMIL
DJ GÜMÜS
DJ INCI
DJ KRALICE
**DJ:CAN ASKERIM**
DJ ZARA
DJ SIIRIN
slm vaybee bende bir kacar tane dj Recep. dj Abilerin Abisi. Canli Yayin Almanya.rrica edecektim simdiden cok tesekkürler
emegine saglik allah razi olsun.her birinin boyutu 100 kb,yi gecmesin
bi zahmet.cok tsk,ler
Herseyicin tesekkürler,emeginze saglik.