Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yesil sekilde dj merve delikanlifm yazarmisiniz simdiden tskrler ederim
derya isimleri sen isim olarak sayfaya yerlestirmek istersin belkide boyutlari buyuk bence sen dj isimlerini önce ura yaptigin urali ekle daha kolay olur ozaman boyutu nekadar buyuk olursa farketmez
Çoq GüZeL BiR PaYLaŞıM..Tşk.
SLM ARKADAŞLAR BANADA DJ DAMAR ,DJ ZALİM ,DJ HALİL YAPARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE ELİNİZE SGLIK
DJ ZEYCAN -- DJ ASLIHAN -- DJ ASI BEBE -- DJ EFSANE (mavi renk ) DJ BABA KARTAL ve DJ NAZLI FIRTINA yazarmısın
SeLam Bende İsterim

)
SuRGuN , Dj SuRGuN ve Ahmet iLe iLgili Yazarsan Sevinirim
Calışmalar Gercekten Süper Emegine SagLık
slm vaybe kardes bana dj isimleri yazman mümkünmü
DJ YUSUF06
DJ CANO
DJ SIRIN
DJ ARZU
DJ KAMIL
DJ MEMATI
DJ GÜMÜS
DJ IMPARATOR
DJ MARKETCI
BUNLARI BANA YAPARSANIZ SEVINIRIM 2 SER TANE OLURSA SEVINIRIM DEGISIK BICIMDE
BIRDE MÜMKÜNSE
CEYLANIM!FM
DEGISIKK RENKLERLE
YAZABILIRMISINIZ
SIMDIDEN TESEKKÜR EDERIM
rica
dost simdi ben radyoyu yenu kurdum fakat ben DJ kelimesine karsiyimben farncada yasiyorum ver radyo kurmamdaki amac turk kulturunu ve turk halk muzigini yasatmak o yuzden SUNUCU kelimesi dj kelimesinden daha anlamli bana gore ve sunucu SESSiZ CIGLIK YAZARSAN BENIM ICIN MINNETTAR OLURUM TSK EDERIM BASARILAR DILERIM
slm arkadaslar öncelikle kolay gelsin sizden aynı kare içinde dj alperen misket fm hosgeldiniz ve canlı yayın isimlerini istemistim fakat sayfaya atamadım
sizden ricam aynı ismleri kalpler ve yildizlar eşliğinde dah küçük ebatta sayfaya atabilecim şekilde olursa çok memnun olurum
bir kaç isteğim daha olacak bunlarda çeşitli şekillerde hareketli olsun
Dj Alperen
Dj Hilal
Dj Selay
Dj Büşra
Dj Bergilss
Dj Ali
çok tesekkürler kolay gelsin
yine ben alperen çok özür unuttum
Canlı yayın BURSA YAZISINI ÇOK TATLI BİR ŞEKİLDE YAZARSANIZ HARİKA OLUR TESEKKÜRLER ARKADASLAR KOLAY GELSİN
DJ ZÜMRA SİZLERLE
DJ ZÜMRA
DJ SEDA
DJ MAHMURGÖZLÜM
DJ ESMERİM
DJ GÜNESH
COK TESEKKRLER KOLY GELSİN
yine ben alperen çok özür unuttum
Canlı yayın BURSA YAZISINI ÇOK TATLI BİR ŞEKİLDE YAZARSANIZ HARİKA OLUR TESEKKÜRLER ARKADASLAR KOLAY GELSİN
Re: rica
dost simdi ben radyoyu yenu kurdum fakat ben DJ kelimesine karsiyimben farncada yasiyorum ver radyo kurmamdaki amac turk kulturunu ve turk halk muzigini yasatmak o yuzden SUNUCU kelimesi dj kelimesinden daha anlamli bana gore ve sunucu SESSiZ CIGLIK YAZARSAN BENIM ICIN MINNETTAR OLURUM TSK EDERIM BASARILAR DILERIM
SeLam Bende İsterim

)
SuRGuN , Dj SuRGuN ve Ahmet iLe iLgili Yazarsan Sevinirim
Calışmalar Gercekten Süper Emegine SagLık