Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "TATLI-PRENS"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 25.01.2009, 13:55

selam arkadaslar ben FATİH nikli kisi idim nickimin sifresine ulasamadim henuz o yuzden bu nikle geldim GERCİ ADMIN ABIMIZE DE YAZMISTIM AMA SİZLERLE BİR DUSUNCEMI PAYLASMAK ISTERIM.

ARKADASLAR O KADAR COK SITELER VAR KI NET ORTAMINDA HADDI HESABI YOK AMA GERCEKTEN TUM KALBIMLE GÖNLUMLE BENLIGIMLE ALATURKA SITEMIZE ÖYLE BIR BAGLANDIM KI KIMSENIN AKLI ALMAYACAK KADAR COK BAGLANDIM VE SEVDIM BAZEN RUYALARIMDA BILE BU SITEDE OLDUGUMU GÖRUYORUM.ADMIN ABI ÖZUR DILERIM AMA BU SITE SIZIN DEGIL BU SITE ARTIK BENIM DIYEBILECEK KADAR COK BAGLANDIM O KADAR COK FAYDALI BILGI MERKEZI KI BURASI BENCE DUZGUN SEVIYELI IYI KAREKTERLI BUTUN PC KULLANACILARINI SIZLERIN ARACI ILE BURAYA ALATURKA SITEMIZE DAVET ETMEK ISTIYORUM.
BEN O KADAR CAHILDIM KI PC KONUSUNDA HIC BIR SEY BILMIYORDUM AMA ALATURKADAKI ADMINIMIZ VE YETKILI ARKADASLARIMIZIN SAYESINDE SIMDI VE ÖZEL HAYATIMDA CEVREME VE ISTEYENLERE BILGI VERECEK DURUMA GELDIM BU GERCEKTEN COK HOS BIRSEY.BEN MUTLU OLMAYI VE DEGERLI BIR INSAN NASIL OLUR ALATURKA SAYESINDE ÖGRENDIM SIZLERE COK TESEKKUR EDERIM ARKADASLAR BIR INSAN ANNESINE BABASINA OLAN SEVGISINI NASIL ANLATAMAZ ISE BENDE BURAYA OLAN BAGLILIGIMI SEVGIMI ANLATAMAM CUNKU GERCEKTEN MUKEMMEL BIR ORTAM BURASI YENI GELEN ARKADASLAR BURASI SIZLER VE BIZLER ICIN MUKEMMEL BIR DURAK (tıpkı yagmurlu bır havada otobuse bınıpte yagmurdan korunmaya benzıyor alaturka sıtemız)ADMIN ABIII BU SİTEYI SEN KURDUN ALATURKA SEVENLERI VE BEN BU SITEYI ARTIK SENDEN DEVRALDIK :))) ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH SENIN HER ZAMAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN ABI BÖYLE GUZEL BIR CALISMAYI YILLARDIR BIZIMLE PAYLASTIGIN ICIN.....SEVGI VE SAYGILARIMLA BEN EN IYISI KISA KESEYIM YOKSA YAZA YAZA KITAP OLACAK EN IYISI SIZ DEGERLI ARKADASLARIMIN BASINI ŞİŞİRMEYEYİM :))))

2

Sunday, 25.01.2009, 17:10

Bu güzel düşünceleriniz bizleri de gerçekten duygulandırıyor. Sınırlı vaktimiz olduğu halde biz de sizlerle buluşmak için en azından bir selam vermek için mümkün olduğu kadar sık uğramaya çalışıyoruz buraya.

Diğer yönetici arkadaşlarım adına da size teşekkür ediyorum. Eminim birçok üye arkadaşımızın duyguları da sizinki gibidir ;)

Sizleri de onların tercümanı olarak görüyorum.

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 25.01.2009, 17:47

güzel düsüncelerin için tsk ederim umarım daha faydali oluruz siz ve sizin gibi arkadaslara :up:

öykü

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 25.01.2009, 22:02

bende seni çok seviyorum slowcu :)

• Konuyu başlatan "TATLI-PRENS"

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 26.01.2009, 18:34

Allah razı olsun wanded ve slowcu kardes ayrıca temalarına hasta oldum ındıre ındıre doyamıyorum bende yoruldum ındırmekten akıllıca bır yol buldum butun temaları ındırdım :)))ala bu anlattıgım hıslerım sadece bır parca ıdı anlata anlata yazmaya kalksam sızlerınde kafanızı sısırırım sıye korkuyorum en ıcten sevgılerımle FATİH