Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

DJ_RÜZGAR

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

21

Saturday, 10.01.2009, 23:56

Alıntı sahibi ""sevgidostu""

bende görüyorum ama ben öle php tabanli forum kulanmıyorum benim yaptım bir özel kodlama dilim var ona ben ziyaretci defteri sistemiş kurdum istek paneli gibii sonra şahıs burda isteklerini yazınca şahsın ipisini direk alabiliyorum buda en kolay yoluu bunun için bu teknik yeterli oluyor

ewet en kolay yolu peki ya adam istek yada yorum yazmadan direk konuya(tacize) başvurursa ne yapacan ? :D gerci görsende bişey yapamassın ya neyse :D ya bos seyler bunlar arkadaslar yaa ip adresı degısmek 5 saniyelik bir iş diyelimki ban attın 5 sanıye sonra acılır ban koskoca rapidshare bile baş edemiyor bu ip işiyle sizde faz<la dusunmeyin bence kolay gelsin..

bygecer

Acemi

• Özel mesaj gönder

22

Thursday, 22.01.2009, 14:52

evet harika seyler yaziyorsunuzzz. unutmayin burasi sanal alemm bosverin keyfinize bakin

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

23

Thursday, 22.01.2009, 18:52

desingtolu aciyorum ve gast guestleri kapatip okeyliyorum sonra .yazi yazamiyorum ve radyoyu kapatip acinca duzeliyor.

• Özel mesaj gönder

24

Friday, 23.01.2009, 07:39

radyoyu kapatmana gerekmiyorki kardes designtola tiklayinca gast guestleri kapatip ekleyince sorna asadaki preset yazan yere tiklayacan ozaman geri yazi yazilan yere gele biliyon

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

25

Friday, 23.01.2009, 14:41

AYDOST_FM,

aynı soruyu bir başlıkta daha sormuşssun amaç cevap almakmı
yoksa başlıklara bolca soru yazmakmı ?

AGK'i oku

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

26

Friday, 23.01.2009, 14:55

benim amacim cevap almak sizden yardim almak

Aylion

Orta Düzey

• "Aylion" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Friday, 23.01.2009, 15:00

Alıntı sahibi ""AYDOST_FM""

benim amacim cevap almak sizden yardim almak

burda http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=147850#147850 ipek1988 sana faydali bilgileri vermis,
faydali olup olmadigini bildirmeye gerek duymamissin, sanirim farkli internet araciyla sorunlarin cözüldü.
cevap vermemekle foruma cok faydali oluyorsun ;)