Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
banada dj ozan yazabilirseniz sevinirim
cok saolun yazdiginz isimler icin ama radio ismi galiba yanlis olmus tutkunum olmaliydi tutukum olmus yinde saolun ellerinize saglik
cok saolun ellerinize saglik
şu yazıları renkli nasıl yapıyorsunuz bilgisi olan varsa
GİRİ RENGİNDE AYKIZ DÖNEN YAPARMISIN 3 CESİT YAPARSAN SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKÜR EDERİM KOLAY GELSIN BASARILAR
slm bize dj isimleri lazım rica etsem bizede yazarsan seviniriz şimdiden tşk ederiz DJ_D_BEDİRHAN_H <<< AYNISI OLACAK DJ_ÇİCEK DJ_HÜLYA DJ_MENEKŞE DJ_BAHARYELi DJ_BeDiRHaN DJ_GÜL_TaNeSii DJ_DeRYaSuLTaN DJ_MaSuM~Ve~GüL HEPSİNDEN 2 ŞER TANE OLURSA DÖNMELİ VE RENKLİ OLURSA SEVİNİRİZ
TŞKLER PAİ PAİ
slmmm sizdennn bir ricada buluncammm arkadasim icinnn dj melekcan gifleri yaparmisiniz arayadaa yinee dj hazan olursa süper olurr tskrler
Selamlar Dj ismi rica edebilirmiyim
Selamlar basarilarinizin devamini diliyorum.. harika dj giflerinizolmus.. Bende GiZeMLi , Noyan Ve Leyla ISIMLERINI RICA EDEBILIRMIYIM MUMKUNSE... Altin yazili olanlarda harika.. hoscakalin
BI RICAM DAH OLUCAKTI
MECNUN
MECNUNUN_ASKI
DILEK YAZARSMISININ OYNAK HARFELERELN COK TSKLER
sizden ricam alperen isimlerini hareketli olarak (çeşitli şekillerde ) yazarsanız beni çoook mutlu edersiniz şimdiden tesekkürlerl
dj zümra yazarmısınız bide tesekkrler ismim okunur bi seklde olursa sevnrm
HCİ Radyoya Hosgeldiniz.
Dj Bahar
Die yaparmisiniz?
DJ MERVE DJ NAZ yesil sekilde dj isimleri yazarmısınız simdiden tskr ederim
slm vabe krdeşim bana dj delikanlım delikanlıkemal dj selin dj seko dj arnavut dj serpil bu isimleri yaparmısın isimler dönerek yaparsan çok mutlu olurum sana kolay gelsin
selam herkese başarılar dilerim bişi sorcam sadece bende size yardımcı olmak istiyorum isim yazma konsunda olma şansım varmı ?? cevabınızı beklicem tekrardan başarılar dilerim a.e.o byby
yaaa acilll dj-lara ismii alabilirmiyiimm 2 tane yeterli gercekten cok güzell iş yapıosunuz emekllerinize sağlık

))
çok güzel bir site ama bu yazıları nasıl indircem
arkadasımmm bende isterimmmm dediiii dj gayenurr giflerii lütfennn))))