Zitat von »"asksizprens"«
Kolay gelsin sizden bi ricada bulunabilirmiyimm bana Dj Asksizprens yazabilirmisiniz bi kac cesitt

Zitat von »"dj müge"«
selam arkadaşlar kolay gelsin.sitenizin adresini bi ark.tan aldım ve bayıldım
bu güzel giflerden bende rica ediyorum.ismim dj müge.dönen dalgalanan gifler süper olmuş bikaç renk rica etcem bende.küçük karakterler olursa sayfalarımda rahat kullanırım.şimdiden emeğinize gönlünüze sağlık.hoşkalın byesssss
:sevgi:

Zitat von »"lalelerrr"«
Zitat von »"F.I.S.T.I.K"«
Zitat von »"lalelerrr"«
((GÖNÜLDOSTLARIFM HOSGELDINIZ DJ LALE)) BANADA BUNU YAPARSANIZ ÇOK SEVINIRIM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
![]()
slm ÇOK OLMAZSAM BİR RİCAM VAR BENİM İÇİN ( DJ DAMAR ve DJ ZAFER YAPARMISIN ŞİMDİDEN TŞKR EDERİM EMEYİNE SAĞLIK

Zitat von »"asd54asd54"«
selam kolay gelsın elıne saglık senden rıucam dönen djmusa 3denısık dönen 3 tanede djmahkum yaparsanız sevınırım sımdıden kolay gelsın emeklerın icin tekrar tesekür ederım basarılar sana

Zitat von »"muroc"«
merhaba kardes kusura bakam basini agritacam biraz ama bana buyazdim isimleri canli ates elevli civilcıvıl yaparmisin.
dj.EMİN
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM HOŞ GELDİNİZ
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM
YEŞİLUĞURLUDAĞ
UĞURLUDAĞ
MUROÇ
Çokmu oldu yapsanda yapmasanda eline ve emeğ,ne sağlik :harika:

Zitat von »"Lal_deniz"«
mrblarr ben 1 kilo dj-Lal ismi istiorum 250 gram da yesilyurtfm plsss şimdiden tsk ederimmm :thx:

Zitat von »"uranos"«
slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....
EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR![]()

Zitat von »"uranos"«
PARDON UNUTTUM..BİDE= DJ YALCIN ,DJ ÜMİT , DJ YAGMUR VE DJ FATOS TSKRLR

Zitat von »"sakarmer"«
ellerine saglik kardesim. dj isimlerini görünce dayanamdim bana ve arkadaaslarimada yparsanaiz cok seviniri
Dj Tugba
Dj gizemli
Dj Muhsin
Dj Mercankoc

Zitat von »"mertdadas"«
SELAM BEN ERZURUMDAN BANA DJ EFSANE LİDER--DJ İREMKUMRU--DJAKBAY46--DJCANBERCAN--DJERCAN DJBURHAN BIRDE DADAS YÜRESİNE AİT SANA KALMIS BAZI SEYLER YAZARSANIZSA SEVINIRIM ARKADS RADYO YAPIYOR ILGI CEKILMESI ICIN YANLIZ NIKLERIMIZ DEYISIK VE COK GÜZEL OLSUN CAN GARDAŞIM BENIM YAPDIGINIZ DJ ISIMLERINE BAKIYORUM ELLERINIZE EMEKLERINIZE YUREGINIZE SAGLIK SAGLIKLI OLMANIZI DILER TSK EDERIM

Zitat von »"seckin54"«
''http://delikanliifm.blogcu.com/'' bu sekilde yazi yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim bir kactene olsun

Zitat von »"black_pearl"«
Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika: