AllaTurkaa »
 AllaTurkaa » Flatcast Tema - Preset - Fcp  ve Arka Planlar »
 Flatcast Tema - Preset - Fcp  ve Arka Planlar » Flatcast Radyoları  icin Grafikler, Arka Planlar, Yabancı ve Imsasız Temalar »
 Flatcast Radyoları  icin Grafikler, Arka Planlar, Yabancı ve Imsasız Temalar » Karışık »
 Karışık »
Zitat von »"aakserli"«
sevgili kardesim bir ricam olacak banada dj ciftlikli dilek yaparmısınız hareketli 4-5 tane cok tsk edrim simdiden
Zitat von »"Seckin"«
evet dursunda logo ama cok ilginc oluyo bertcan yapiyom radyo sayfasina kadar koyuyom ama tskrler isin icine para girdimi ben olmam bertcan :lol: :lol: :lol:

Zitat von »"ibocum"«
DJ IBOO YAZI CESITLI OLARAK RICA EDEBILIRMIYIM SIMDIDEN TESEKKÜRLER

Zitat von »"habibe"«
KARDES BANADA DJ HABIBE DJ KARTANESI DJ MUSTAFA DJ CAN YAZARMISIN CESITLI RENKLERDE HEPSINDEN 3ER TANE OLSUN BIDE SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YAZILAR OLSUN

Zitat von »"SAHVEM"«
SELAMLAR BU SITEYE HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM SIZDEN RİCAM KARDELEN ÇİCEĞİYLE İLGİLİ, BI SAYFA VE DJ KARDELEN YAZMANIZI İSTİYORUM MÜMKÜNSE.. :sevgi:

Zitat von »"karizma:54"«
dj ismi istiyorum bide radiomun adini yaparsaniz sevinirimm
adim emirr
radiomun adii
tutkunumfm

Zitat von »"kıyametfm"«
slm hareketlı dj ısmımı yazarmısınıs ısmım gamze bırde radyomun ısmı kiyametfm sımdıden tsk

Zitat von »"ibocum"«
dj iboo-- dj meral-- dj mercankoc dj nazz rica edebilirmiyim elleriniz dert görmesin harika yaptiklariniz

Zitat von »"DİGOR"«
VAYBE KARDEŞİM BANA DJ MİRAY DJ BENNU DJ BAHAR DJ DUYGU DJ HARPUTLU DJ ASİYÜREK YAPSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKR

Zitat von »"muroc"«
slm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılarslm kardes ilk önce yaptığın emek icin tesekür edrim.bana bi isim yapman mümkünmü Dj.Emin olarak yaparsaniz memnun kalirim
ve bide bunu temaya nasil yerlestiriyorz saygılar

Zitat von »"rizegüzeli"«
merhabalar bende bir ricada bulunacaktım sizden
dj by deli,dj muhat değişik şekillerde yazılı olarak istiyorum şimdiden teşekkürlerr ayrıca ruha fm dıyede yazabilirmisiniz

Zitat von »"F.I.S.T.I.K"«
Zitat von »"lalelerrr"«
((GÖNÜLDOSTLARIFM HOSGELDINIZ DJ LALE)) BANADA BUNU YAPARSANIZ ÇOK SEVINIRIM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Stil ändern
 Stil ändern

Freitag, 31. Oktober 2025, 09:57
 Freitag, 31. Oktober 2025, 09:57 Zum Seitenanfang
 Zum Seitenanfang