Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
evet dursunda logo ama cok ilginc oluyo bertcan yapiyom radyo sayfasina kadar koyuyom ama tskrler isin icine para girdimi ben olmam bertcan :lol: :lol: :lol:
evet dursunda logo ama cok ilginc oluyo bertcan yapiyom radyo sayfasina kadar koyuyom ama tskrler isin icine para girdimi ben olmam bertcan :lol: :lol: :lol:
sevgili kardesim bir ricam olacak banada dj ciftlikli dilek yaparmısınız hareketli 4-5 tane cok tsk edrim simdiden
DJ IBOO YAZI CESITLI OLARAK RICA EDEBILIRMIYIM SIMDIDEN TESEKKÜRLER
KARDES BANADA DJ HABIBE DJ KARTANESI DJ MUSTAFA DJ CAN YAZARMISIN CESITLI RENKLERDE HEPSINDEN 3ER TANE OLSUN BIDE SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YAZILAR OLSUN
HAREKETLI DERKEN BOYLE YAPTIKLARINIZ GIBI OLSUN ISTIYORUM DUZDE OLABILIR
SELAMLAR BU SITEYE HENÜZ YENİ ÜYE OLDUM SIZDEN RİCAM KARDELEN ÇİCEĞİYLE İLGİLİ, BI SAYFA VE DJ KARDELEN YAZMANIZI İSTİYORUM MÜMKÜNSE.. :sevgi:
dj ismi istiyorum bide radiomun adini yaparsaniz sevinirimm
adim emirr
radiomun adii
tutkunumfm
cani gönülden
tesekkür
elinize
yüreginize
saglik
slm hareketlı dj ısmımı yazarmısınıs ısmım gamze bırde radyomun ısmı kiyametfm sımdıden tsk
dj iboo-- dj meral-- dj mercankoc dj nazz rica edebilirmiyim elleriniz dert görmesin harika yaptiklariniz
SLMMM BANADA DEGISIK RENK VE SEKILLERDE ££ FOSFORLU YAPARMISINIZ??? BIRDE.... NAZARFM 53..... SIMDIDEN EMEGINIZE YÜREGINIZE SAGLIK..CALISMABIRDE ....ALMANYADAN CANLI YAYIN.... HAZIRLARSANIZ SÜPER OLUR:::TSKKKKKKKKKKKK LARINIZ COK BASARILI DEVAMINI DILERIM
slm dj emos ismi rica edebilirmiyim tskr ederim degişik bir kaçtane
tekrar rahatsız ediyorum ama dj kubii yazarmisiniz bi kac tane olursa sevinirim teşkrl renk siyak gri olabilir
bana delikanlimfm dj menekse mavi sekillerde yazilar istiyorum tskrler ederım yardımlarınız
ıcın
VAYBE KARDEŞİM BANA DJ MİRAY DJ BENNU DJ BAHAR DJ DUYGU DJ HARPUTLU DJ ASİYÜREK YAPSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKR
kardesım senden rıcam banada güzel bir DJ_S3L!W DJ_D!L3M yazarmısın şimdiden emegine saglık
BANADA DH HABİBE VE DJ MUSTAFA VE BİDE DJ CAN YAPIP YOLLARMIINIZ
CESITLI RENKLERDE BI KAC CESIR OLSUN SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YZILAR OLSUN ACIL LAZIM