Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
way bee eline saglik kardesiimm sana zhmettt dj huybushow unutmusun galiba tekrar tskl.
BIRDE ....ALMANYADAN CANLI YAYIN.... HAZIRLARSANIZ SÜPER OLUR:::TSKKKKKKKKKKKK
SLMMM BANADA DEGISIK RENK VE SEKILLERDE ££ FOSFORLU YAPARMISINIZ??? BIRDE.... NAZARFM 53..... SIMDIDEN EMEGINIZE YÜREGINIZE SAGLIK..CALISMABIRDE ....ALMANYADAN CANLI YAYIN.... HAZIRLARSANIZ SÜPER OLUR:::TSKKKKKKKKKKKK LARINIZ COK BASARILI DEVAMINI DILERIM
BIRDE DEGISIK RENK VE SEKILLERDE ----- ££ FOSFORLU--- YAPARMISINIZ???
cok tesekkürler elinize yüreginize saglik
slm dj emos ismi rica edebilirmiyim tskr ederim degişik bir kaçtane
dj delikanli24..dj hakan...dj naz..dj melek dönerli sekilde dj isimleri istiyorum yardimci olurmusunuz simdiden cok cok tskrler ederim
beratcan bana bi tema sayfa lazım
dj fatih konuk yaparsanız sevinirim komik gibi olsun ama karizma gibi olsun rica ediyorum 5 tane gizem 5 tane daha cok harika yazı olsun ria ediyorum
vıp ve beratcan cevapları bekliyorum
Dj fatih konuk güzel bi çok hoşuna gidermek için lazım rica etsem
fatihkonuk20, bu başlıkta istek dj ismi gif vs hazırlanıyor ve bunlara vaybee43 tarafından cevap veriliyor beratcan abi istek gif hazırlamıyor yani.
Ayrıca tema isteği için size link vermiştim ben ama kilitli olduğunu bir süre beklemeniz gerektiğinide eklemiştim.
Burda binlerce tema var herhalde içlerinden biri ya da bir kaçı hoşunuza gider.Resmin altında İndir seçeneği var ona tıklayıp fcp belgelerini indirebilirsiniz.
Bu linklere bir bakın.
Üyelerimizin Flatcast Temaları
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=135
Yetkili ve deneyimli Üyelerimizin Flatcast Temaları
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=171
tekrar rahatsız ediyorum ama dj kubii yazarmisiniz bi kac tane olursa sevinirim teşkrl renk siyak gri olabilir
bana delikanlimfm dj menekse mavi sekillerde yazilar istiyorum tskrler ederım yardımlarınız
ıcın
mrb arkadasim bende istekde buLuna biLirmiyim
eger mumkunse bu isimLeri yazarmisiniz hepsinden 2 tane oLursa sevinirim donen gifLerden oLsun simdiden tsk
Dj-SuSquN
Dj-CaDi
Dj-CeyLan
Dj-HüSeyiN
Dj-HüLyA
Dj-NiLo
Dj-ZuZu
Dj-DamLa
yAnLiz rica etSem Dj-SuSquNu Bu gifDen yApa BiLirmiSiniz
selamlar kolay gele sizden bir ricam var DJ SÜPER MURRO Kirmizi, siyah, mavi .Renklerden yaparsaniz sevinirim birde DJ MENEKSE Olursa sevinirim simdiden tesekkürler
sagolun
kardesım senden rıcam banada güzel bir DJ_S3L!W DJ_D!L3M yazarmısın şimdiden emegine saglık
BANADA DH HABİBE VE DJ MUSTAFA VE BİDE DJ CAN YAPIP YOLLARMIINIZ
CESITLI RENKLERDE BI KAC CESIR OLSUN SIMLI YAZILAR VE HAREKETLI YZILAR OLSUN ACIL LAZIM
arkadaslar ben yardimci olurmusunuz Xara3D diye bir prokram indirdim ve yazilar yaziyorum ama gif olarak aldigim zaman arkasindaki xara3d logosu kaliyo bu logoyu nasil arkasindan silerim lutfen yardimci olurmusunuz ben 1 haftadir ugrasiyom olmuyo lutfen yardim
Seckin,
demo olduğu için kalır full olanında o görüntü oluşmaz
ful yapabilmeniz için ya o programı satın almalısınız veya googleden serial bulmalısınız
burda o tür program (crack,serial,warez) paylaşımları yasak
o zaman bana basit bir yazi sekli ver cooltex biliyom bana dönerli sekilde istiyom betcan basit olsun ya
kafayi yiyecektim haftadir

)))))))
Seckin,
basit brogramın yazı stilide basit olur nekadar detay okadar iyi bir program gerektirir
+ o tür hareketli yazı yazma programları genellikle ücretlidir
kullandığınız program Xara3D en iyilerinden bitanesidir ----> arkaplanda varsın logosuda olsun