Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

321

Friday, 19.12.2008, 21:16

Seven,
djmixer yerine mediaplayer veya winamp kullan.

bana soracak olursan ses kartinin driverinde sorun var, güncel bir sürümle dene!

Konum: Geçmiþten Günümüze Engüzel Aþk Þarkýlarýnýn Olduðu Yer OnLiNe FM

• Özel mesaj gönder

322

Sunday, 21.12.2008, 06:30

Seven. dün benim radyomda yeni baslayan bir dicey arkadaşımında bu sekil sorunu vardi biz arkadaşın şarkı türlerini degiştirerek sorunu halledik sende istersen şarkı türnü degiştir bir dene seninde şarkıların turu flatcast ın okumadigi türden olabilir, benim bildigim waw,vave.mp3 türnde şarkıları calıyor benim arkadaşın şarkılarının türü "mpeg" idi seninde şarkıların türünden olablir sorun şarkılarının türünü konturol et istersen, şarkı türlerini görebilmek icin "şarkının üstünde sag tıkla +özellikler ve acılan pencerde gorebilirsin kolay gelsin umarım işe yarar

Haryy® ve beratcan , ikinizde abimsiniz galiba sagolun onerdiginiz uygulama işe yardı teşkkur ederim...

dodo06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

323

Monday, 22.12.2008, 13:33

arkafdaslar benım radyomda baslangıcta sole uyarı verıor___ YOU TRİEDto receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.___ LUNFEN YARDIMM EDIN NAPPMAMA GEREKIO

324

Monday, 22.12.2008, 13:45

dodo06,

arkadaşım bu mesajını az önce bir başka bölüme yazdın takp etsene konuları neden birde burda gelip aynı soruyu soruyosun

çok yazınca çok cevapmı alcaksın

al bak az önce yazdığın sorunun cevabı bi zahmet oku

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=19121&postdays=0&postorder=asc&start=20

• Özel mesaj gönder

325

Thursday, 25.12.2008, 13:48

slm bana yardım edermısınız ya flatcast radyomu dınletemıyorum kımseye lütfen bırı bana msj göndersın yada ulassın lütfen kımse neden yardımcı olmuyo

saika

Stajyer

• "saika" bir kadın

• Özel mesaj gönder

326

Thursday, 25.12.2008, 13:57

Alıntı sahibi ""djyildirimft""

slm bana yardım edermısınız ya flatcast radyomu dınletemıyorum kımseye lütfen bırı bana msj göndersın yada ulassın lütfen kımse neden yardımcı olmuyo

ilk mesajin daha, niye kimse yardimci olmuyormus??

aramayi kullandinmi hic?
buyur sana aydinlatici bir link... (fakat okumasi sana kalmis)
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=13372

327

Thursday, 25.12.2008, 14:02

djyildirimft,

birazdaha açıklayıcı bilgiler vermelisin

dinletemiyorum derken radyonumu açamıyosun
dinleyiciler radyonuzamı giremiyor
girince düşüyorlarmı
vs. vs

ALYEL

Stajyer

• "ALYEL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

328

Thursday, 8.01.2009, 21:25

ACIL YARDIM LAZIM ARKADASLAR BI SORUN VAR ILK DEFA DJLIK ALICAK OLAN ARKADASIM AKTIVITELERI YUKLEDI YAYINIDA ALIYO FAKAT ALDIKTAN SONRA TOOLSDAN HARIC BI KUTU ACILIYO BU> 1:19:28.023: Initializing Producer V5.0.225 ...
21:19:28.045: There is another producer or viewer running - close all other browser windows first!
ÇÖZEMEDIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM HEMEN CEVAP VERIRSENIN SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER

alliturnam

Stajyer

• "alliturnam" bir kadın

• Özel mesaj gönder

329

Thursday, 8.01.2009, 21:27

ALYEL,

eger yayin yapacaksa önce dinleyici olarak yayindan ciksin.

detayli bilgi istiyorsan aramayi kullan :-)

ALYEL

Stajyer

• "ALYEL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

330

Thursday, 8.01.2009, 21:31

DINLEYICI OLARAK YAYINDAN CIKIYO ZATEN ARAMA DEDINDE NE YAZIPTA ARATICAM ONUDA BILMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM:)

DJ_RÜZGAR

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

331

Thursday, 8.01.2009, 21:35

bu hatayı alan kısı pc resetlerse sorun kalkar eger hala sorun devam ederse sorun dj de demektir genelde port sorunu olabilir..

Ipek1988

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

332

Thursday, 8.01.2009, 21:40

ALYEL,

internet aracinda flatcast takili kalmis, aslinda ilk cikan flatcast F5 sürümlerinde bu hata vardi.
produceryi nerden indirdi bilmiyorum...

strg (ctrl) + alt + del ile calisan programlari kontrol edip , gerekirse kapatsin.
yada bilgisayarini kapatip tekrar acsin.

gerekirse firefoxu kullansin.

ALYEL

Stajyer

• "ALYEL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

333

Thursday, 8.01.2009, 21:44

TSK EDERIM IPEK VE RUZGAR SÖYLEDIM ARKADASIMA PC KAPATIP ACICAK BAKALIM DENICEZ YINE IN OLUR :))

• Özel mesaj gönder

334

Friday, 9.01.2009, 20:52

radyoya ikinci kez giremeyenler okusun

Alıntı sahibi ""Harry®""

dejavu80deniz,
:burda:

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=133672#133672

S.A ARKADASLAR.. RADYOYU KAPAYINCA VEYA DEVREDINCE DINLEYICI OLARAK RADYOYA GIREMIYOR VE HATA MESAJI VERIYORSA YAPMANIZ GEREKEN.internet xpolerr sag tıklayım gecici dosyaları sılın yanı cerezler vs vs sonra 100%100 radyoya basarılı gırebılırsınız...

saygılarımla
guvenkardesler belirtilen resmi ekledi:
  • HATA MSJI.JPG

• Özel mesaj gönder

335

Friday, 9.01.2009, 20:57

Alıntı sahibi ""dejavu80deniz""

Selam arkadslar sorunları olan ve yardımcı olan arkaslara kolay gelsin

benimde bir sorun var ne güzel demi (: sorunum; yayn devrettikten sonra geri dinleyici olarak giremiyorum ve dinleyici olark katıldıgımda isi de radyodan cikayım veya duseyim geri giremiyorum yani pc actıgımda bir sansım var biir defa giriyorum ikinci kez giremiyorum düseyim veya kendim cikayım tekrar girş yapamıyorum girmek istedıgımde resimdeki hata mesajı ile karsılaşıyorum bunu bir arkadaşıma turkceye cevittirdim ve onun söyledigi diger benzer sayfaları kapatıp tekrar denemem gerektigini söyluyormuş mesajda onu da deniyorum tum diger pencereleri kapatıyorum öyle girmeye calısıyorum yine olmuyor tek care pc kapatıp yeniden acmak oluyor her cikis yaptigimda pc acip kapatmam gerekiyor ve bunla idare ediyorum ama bazen acl yayn almam gerekiyor acil radyoya veya kendi radyomdan cikıp baska radyoya girmem gerekiyor reset atmadan yapamıyorum bunun bir caresi varmı arkadaslar tesekkur ederim

** bendeki hata mesajını burdakılerle karsılastrdım burda yoktu belkı vardr ama bendeki ingilizce burdakiler almanca sanırsam o yuzden eger aynı resmı koyduysam özur kolay gelsin iyi gunlar tesekkur edeiyorum...

S.A ARKADASLAR.. ASLINDA RESIMDE BELIRTTIGIM HATA YAZISI AYNI ANDA IKI PENCEREDE FLATCAST YAYINI AÇIK OLMAZ MESAJIDIR FAKAT (dejavu80deniz)arkadasimizin karsilastigi gibi BAZEN HERHANGI BIR RADYODAN KAPATIP CIKTIGINIZ ZAMAN VE TEKRAR AYNI VEYA BASKA BIR RADYOYA GIRECEGINIZ ZAMAN BU HATAYI VERIYOR.

İŞTE COZUM YOLU..

RADYOYU KAPAYINCA VEYA DEVREDINCE DINLEYICI OLARAK RADYOYA GIREMIYOR VE HATA MESAJI VERIYORSA YAPMANIZ GEREKEN.internet xpolerr sag tıklayım gecici dosyaları sılın yanı cerezler vs vs sonra 100%100 radyoya basarılı gırebılırsınız...

SAYGILARIMLA
guvenkardesler belirtilen resmi ekledi:
  • HATA MSJI.JPG

DJ_RÜZGAR

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

336

Friday, 9.01.2009, 21:32

:D kardeş bu mesaj internet files le alakalı birsey değilki bu hata mesajı aynı anda ıkı flatcasta gırıs yapmak isteyince cıkan biir hatadir..

• Özel mesaj gönder

337

Saturday, 10.01.2009, 16:43

Alıntı sahibi ""DJ_RÜZGAR""

:D kardeş bu mesaj internet files le alakalı birsey değilki bu hata mesajı aynı anda ıkı flatcasta gırıs yapmak isteyince cıkan biir hatadir..

EVET KARDES DEDIGIN DOGRU AMA.FLATCASTA ACIK SAYFA OLMADIGI ZAMANDA SIK OLMASADA RADYODAN CIKIP TEKRAR GIRMEYE ÇALISINCA BU HATAYI VERIYOR... YA RESET ATIP TEKRAR GIRECEKSIN VEYA YAKLASIK OLARAK 1 SAAT SURE SONRA GIREBILIYORSUN..

YUKARDA BELIRTTIGIM ISLEMLERI YAPARSAN ANINDA GIREBILIRSIN...

HOSCAKAL

338

Saturday, 10.01.2009, 18:48

guvenkardesler,

çerezleri silmek zaten bilinen bi konu forum içinde biçok kez anlatıldı

flatcast radyonuz explorerden düşmediği sürece çerez silmek bi işe yaramaz

en iyi yöntem CTR+ALT+DEL -----> Açılan ekranda exploerer.exe' ve iexploerer.exe'si sonlandırmak

bir ikincisi pc yi kapatıp açmak

sizin dediğiniz radyo exploerer'de asılı kaldığı zaman geçerli bir siteme değil

çerezleri silince girebilmeniz şundan olmuş olabilir o an radyo explorer'den düşmüştür alabilirsiniz radyoyu

özet: ----> sizin dediğinizde bi çözüm ama tam geçerli bi çözüm değil

Gizemmm

Acemi

• Özel mesaj gönder

339

Wednesday, 14.01.2009, 07:11

selam
radyomuzun sayfasininda virus bildirisi geliyor sürekli :-(
neden kaynaklana bilir acaba?

edit

önceden böyle sorunumuz hicyoktu !!!

SheKerLee