sizden ricam .. eger mümkünse isimleri ayrintilı anlatım üzgünüm bu konuda saskınım nasıl yapacagimi bir türlü anlayamadim
Alıntı sahibi ""asd54asd54""
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom
Alıntı sahibi ""Ertab_34""
F.I.S.T.I.K, slm arkadasim giflerin çok olmus ama bu kb çok yuksek onlari radayo sayfasinda çamiyoruz 100 kuçuk olmasi gerek bunun için nasil bisey yapa biliriz yardimci olursan sevinim tskrlerr arkdasimm kib byeee
Alıntı sahibi ""dj melek""
slm yaptınız dj keje isimleri güzeldi ama birini tema almadı bir kaçtane değişik tekrar isteyebilirmiyim tskr ederim şimdiden birde dj birbey istiyorum oda bir kaçtane değişik olursa sevinirim tskrler
Alıntı sahibi ""zemzem""
sizden ricam .. eger mümkünse isimleri ayrintilı anlatım üzgünüm bu konuda saskınım nasıl yapacagimi bir türlü anlayamadim
Alıntı sahibi ""asd54asd54""
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom
dj.zemzem
dj.günısıgı
dj.merve
dj.hacı
dj.meltem
dj.UFUK
dj.sercan
dj.safa
dj.sakir
piyanist ORHAN
http://www.editcom/
SİZDEN RİCAM BU DJLERİMİZE EN GÜZELİ DİLEYİM VE RİCA EDERİM.
Alıntı sahibi ""memoli""
slm arkadaslar elinize emeginize saglık bizler için cok ugrasıyorsunuz.banada dj ismi yazarmısınız acaba.
Kızıl Mavi
Dj Memo
DJ Efsane
Dj Özcan
Dj Meral
Dj Murat
Figenli Saatler
Dj Cadı
Dj Buse
Dj Mavi
olarak yazarsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.Basarılarınızın devamını dilerim.