Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Slm arkadaslar ismim akasya bende yeni bir radyo kurmak hazirligindayim. Birtane index istiyorum eyer yardimci olursaniz yunus balikli söyle göze hitap eden bir index olsa ne süper olur diye düsünüyorum cok süper paylasimlariniz var ellerinize yüreyinize saglik allah hepnizden razi olsun bizlerle cesit cesit herseyi paylastiginiz icin bilemiyorum dogru yerdemiyim index yazisini görünce buraya yazayim dedim ne gerektiyini nasil oldugunu burdaki profösyönel arkadaslar bilirler eminim yada beni anlarlar umarim yani her sekliyle index ama manzara yunus baligi olmasini istiyorum yazimimda hata varsa simdiden af ola saygilarimla akasya.Simdiden tsk ederim
slm arkadaslar benim bir sayfam var ama bir indexim yok bana bir index yaparsaniz sevinirim sayfamin ismi radyocanofm cok tak ederim elleriniz dert gormesin neolursunuz bir index yardim yapiyn msnim edit
cano,
Bu linkte birçok hazır index var. Onlardan birini kendi radyon için uyarlayabilirsin.
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=129
Burda da Flatcast radyoları için hostlar mevcut. Resimli anlatımlar da var bu kısımda.
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=137
s.a iyi akşamlar arkadaşlar ben sizden css halinde hem sağ hemde sol bol menülü bir index isteyebilirmiyim bu konularda acemiyim bana yardım edebilecek arkadaşımız varmı herkese tşkler iyi akşamlar...
herkez istemi$ bende istiyorum index ne i$e yarar yenir icilirmi
cok tsk ederim ama bana kendime ozel bir index yapsaniz cok sevinirim cok tsk ederim yunanistandan katiliyorum neolursunuz radyocanofm yassin yalvariyorum cok tsk ederim emege saglik
cok tsk ederim ama bana kendime ozel bir index yapsaniz cok sevinirim cok tsk ederim yunanistandan katiliyorum neolursunuz radyocanofm yassin yalvariyorum cok tsk ederim emege saglik
cano, burda bazi index'ler header'leri ile paylasilmis. Hangi index'i yerlestirirsen sitene, o index icin - eger kendin yapamiyorsan - bir header rica edersen, yardimci olabilecek arkadaslar sana ulastirabilir..
ozur dilerim ? i-rem? rica etsem abiler ablakar kardesler bana bir index yapabilrmisiniz tsk ederim
slmm bende bir index istiyorum gullerle suslu bısey olsun ıcındeistek hattı aktıve x dj girişi gibi secenekler olsun ustunde hilal fm yazsın kayan yazi seklinde ve guzel sozler olsun
mrhb arkadaşlar bana eger biraz zaman verirseniz elimden geldikce index hazirlarim ne mutlu bana sizlere yardimci olabileceksem selametle
[/b]size zahmet bana eziyet radyom için özel index istiyorum animasyonlu v.s kıpır kıpır :wman:
Ah ah bende bir index istiyorum ama yapan yok :cry:
Arkadaşlar istek index hazırlayan kimse yok o yüzden bu isteklerinize cevap verilmicek. Bu bölüme bakın elbet hoşunuza gidicek bir index vardır.
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=129
Ayrıca başlığıda kilitliyorum.