KomSer,
ozaman buyur iyi bak arkadaşım bence siz öğrenin
sizin dediğiniz malesef her mp3 te olmuyor bazı mp3 lerde belki yapabilirsiniz o işlemi ama her mp3 de değil malesef
şunu iyi bilmelisiniz
peki yarin birgün bu açıklamayı bir üye okudu ve elinde öyle bir mp3 varki sizin dediğiniz sistemde yapamadı ozaman cevabınınz ne olacak o üyeye karşı doğrusu merak ediyorum
peki ben şimdi soruyorum bende bi mp3 var onu sizin anlattığınız şekilde yapamıyorum yani edit bölümü aktif olmuyor başka nasıl bi uygulama yapmam gerekir bilgi verirseniz sevinirim çok lazım arkadaşlar radyoda illada o mp3 ü çalmamı istiyorlar
işte bugibi sorulara cevabınız ne olcak?
yok ben yaparım diyosanız özelden atiyim o mp3 size değiştirinde bizde öğrenelim
yok eğer her mp3 te olmaz değiştiremem diyosanız ozaman yanlış bilgide vermeyin
ben nasrettin hocanın ya tutarsa mantığıyla iş yapmam deneyip öğrenip bütün artı ve eksi yönlerini araştırdıktan sonra bilgi paylaşımında bulunurum
gelecek sorulara verebilecek cevabım olsun diye yaparım bunu
-----> çünkü ezberim pek kuvvetli değildir
şimdi buyurun resimleri veriyim burdan bakın
ikiside aynı mp3 birin sizin dediğiniz( benim onu yıllar önce bildiğim bir konu) anlatım
yine aynı mp3 ün benim o programla düzenleyip yapıktan sonraki açılır editleme bölümü
sizin anlattığını şekildeki resim hiç bir işlem yaptırmıyor resimde gördüğünüzgibi
reklam olduğu için site linklerini bile silemediğim için fireworks'le sildim reklam olmasın mp3 sitesi diye nerde kaldı editleyebiliyim
:burda:
aynı mp3 ü ben programla düzeltikten sonraki resim bütün işlemleri yapabiliyorum
:burda:
yok haala diyosanızki ben o mp3 üde aynı benim bildiğimgibi istediğim yerini editlerim derseniz atiyim size özelden
bize görüntülü anlatım yaparak gösterin bakalım
isterseniz mp3 bende hazır
editlenmeyi bekliyor hı nedersiniz ?
hatta bütün arkadaşlara verebilirim o mp3 ben hiç bir program kullanmadan editlerim kim diyebiliyosa mp3'üm sizleri bekliyor
veya tersi olabilir editleyemediğiniz mp3'ü gönderin bana istediğiniz yerini düzeltiyim kesiyim biçiyim
>>
ama pogramla ezbere ya tutarsa mantığıyla değil <<
Saygılar :a213: