ooo çok güzel gerçektende Prenses, geçenki temadaki taşları tek tek dizdim demiştin. eğer bunuda öyle yaptıysan , sen harika dikiş nakış oya yaparsın :happy[1]: göz alıcı şık bir tasarım helal. :türk:
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler EsPriTüeL, beyaz taşlı bayrağı yapmak için 1142 adet pırlanta taşı tek tek dizdim bugün öğlen 12 den beri uğraşıyorum ancak bitti beğenileriniz için teşekkürler
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler EsPriTüeL, beyaz taşlı bayrağı yapmak için 1142 adet pırlanta taşı tek tek dizdim bugün öğlen 12 den beri uğraşıyorum ancak bitti beğenileriniz için teşekkürler
valla helal olsun. kanefce gibi işliyosun prenses. tebrik ederim seni. fakat sence Pattern overlay yapsan kendine pırlantalı ? daha basit olmazmı işin. hem gözlerin yorulmaz hemde rahat edersin. tabi sen bilrsin yinede. el emeği göz nuru buna denir heralde
EsPriTüeL, ozaman istediğim görüntüyü elde edemiyorum ama psd olarak kayıt ediyorum çalışmaları ihtiyaç olursa tekrar oradan kullanıyorum ama önerini dikkate alacağım teşekkürler
Prenses Abla yüreğine, eline, emeğine sağlık harika bir tema olmuş en çokta pırlantalarla süslenmiş bayrağımızı beğendim gerçekten emek verildiği belli çok uğraşmışsındır eminim zaten tema kendini belli ediyor
Fazlada söze gerek yok aslında tebrik ederim bu müthiş başarını :h050:
Prenses, ya ben bunu cok seviyorum iste ablacim yaa...türk bayragida olsa baska seyde o şıklık o güzellik yansıyorr temalarına.gercekten temayı acmadan önce kendi kendime dedimki abla bu kez yildizları kesin süslü taslı yapmıstır kendi tarzında oooyyyyy ne göremm bayragı yapmıssın komple emeklerine ellerine kollarına saglık herseyden önce bu güzel duyguna saglık muhtesemm gercekten